Nieuws

Gastvrijheid naar een hoger niveau tillen - Young Group
Young Facility

Gastvrijheid naar een hoger niveau tillen

Hospitality is niet alleen een service, het is een kunst. Het creëren van een warme, gastvrije omgeving kan het verschil maken tussen een gewone ervaring en een buitengewone ervaring voor je gasten of klanten. Maar hoe kan gastvrijheid naar een hoger niveau getild worden en echt indruk maken? In dit artikel delen we enkele waardevolle tips om uw hospitality naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder 16 mei 2024
Digitalisering van de hospitality - Young Group
Young Facility

Digitalisering van de hospitality

In de dynamische wereld van hospitality is verandering een constante factor. Wat vandaag populair is, kan morgen alweer verouderd zijn. De klantervaring staat centraal in deze branche, maar digitalisering speelt een steeds grotere rol. In dit artikel benoemen we enkele factoren die bijdragen aan een digitale en moderne receptie, met als doel het verbeteren van de klantbeleving.

Lees verder 2 mei 2024
Verduurzaming van VvE gebouwen - Young Group
Young Facility

Verduurzaming van VvE gebouwen

De Nederlandse ambitie om in 2050 een volledig energie neutrale gebouwde omgeving te realiseren, stelt de Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) voor een grote uitdaging. Verduurzaming van appartementencomplexen is complex, kostbaar en vereist eenheid en draagvlak van alle bewoners. In dit artikel bespreken we de stappen die VvE’s kunnen nemen om hun woningen toekomstbestendig te maken.

Lees verder 25 april 2024
De 5 grootste voordelen van een huismeester - Young Group
Young Facility

De 5 grootste voordelen van een huismeester

Met een huismeester investeert u in comfort en veiligheid. Een huismeester is meer dan een manusje-van-alles. Hij is de spil in de organisatie van een woon- of appartementencomplex. De huismeester zorgt voor een prettige en veilige leefomgeving voor alle bewoners, en neemt tal van taken uit handen. In dit artikel bespreken we de voordelen van de inzet van een huismeester.

Lees verder 18 april 2024
Hoe zorg je voor een optimale link tussen de huismeester en de projectmanager? - Young Group
Young Facility

Hoe zorg je voor een optimale link tussen de huismeester en de projectmanager?

Huismeesters zijn de ogen en oren bij de opdrachtgevers, zij scannen en acteren voor de organisatie met wat zij waarnemen op de werkvloer of in de omgeving rondom de panden die zij beheren. De huismeesters van Young Facility zitten op verschillende projecten waaronder wooncomplexen met één of meerdere VvE’s, zoals het Funenpark. Maar ook grote kantoorcomplexen, zoals de Autoriteit Financiële Markten. Ze zijn verantwoordelijk voor het operationeel beheer, onderhoud aan het gebouw en vraagbaak van gebruikers.

Lees verder 4 april 2024
5 manieren waarop FaaS bedrijfskosten kan verlagen - Young Group
Young Facility

5 manieren waarop FaaS bedrijfskosten kan verlagen

FaaS is een krachtige tool die bedrijven kan helpen om hun bedrijfskosten te verlagen. De voordelen van lagere arbeidskosten, verminderde overheadkosten, betere kostenbeheersing, schaalbaarheid en toegang tot expertise maken FaaS tot een aantrekkelijke optie voor organisaties die hun concurrentiepositie willen versterken. In dit artikel bespreken we 5 manieren waarop FaaS kostenbesparingen kan realiseren. Ook gaan we gaan dieper in op de voordelen en aandachtspunten van elk voordeel.

Lees verder 28 maart 2024
Facilitair management naar een hoger niveau met FaaS: de toekomst van gebouwbeheer - Young Group
School Facility

Facilitair management naar een hoger niveau met FaaS: de toekomst van gebouwbeheer

FaaS (Facility as a Service) is een nieuwe ontwikkeling in de wereld van gebouwbeheer, facility en huisvesting. Gebaseerd op het SaaS-principe (Software as a Service), biedt FaaS een combinatie van online en fysieke diensten voor diverse facilitaire aspecten op basis van modules, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Lees verder 13 maart 2024
Facilitaire trends om naar uit te kijken - Young Group
Young Group

Facilitaire trends om naar uit te kijken

Het nieuwe jaar is weer begonnen, wat betekend dat we een voorspelling kunnen doen van trends waarvan wij denken dat die veel impact gaan hebben op onze bedrijfsvoering dit jaar. Deze trends delen we graag met jullie.

Lees verder 30 januari 2024
Het kantoorgebouw van de toekomst - Young Group
Young Facility

Het kantoorgebouw van de toekomst

In een wereld waarin duurzaamheid en toekomstgericht denken steeds meer een prioriteit wordt, staan gebouweigenaren voor de uitdaging om hun vastgoed niet alleen voor het heden maar ook voor de toekomst te optimaliseren. Onderstaand artikel richt zich op de sleutelaspecten van duurzaamheid en toekomstbestendigheid in kantoor- en woongebouwen.

Lees verder 24 januari 2024
Een toekomstgericht onderwijsgebouw - Young Group
School Facility

Een toekomstgericht onderwijsgebouw

Een van de belangrijkste vragen binnen het onderwijs gaat over hoe het onderwijs in de toekomst vormgegeven wordt. Dit discussiepunt brengt verschillende visies met zich mee en geeft belangrijke inzichten in de toekomst van het onderwijs.

Lees verder 7 december 2023
Het verhaal van Bart - Young Group
Young Facility

Het verhaal van Bart

Bart de Jong, als eigenaar van Young Group, vierde afgelopen maand zijn 15-jarig jubileum. Al vijftien jaar lang is hij dag in dag uit bezig met zijn dromen waar te maken en zijn bedrijf verder te laten groeien. Dit jubileum vormt een uitstekende gelegenheid om terug te blikken op de afgelopen 15 jaar middels een interview met Bart de Jong.

Lees verder 29 november 2023
MVO bij Young Group - Young Group
Young Facility

MVO bij Young Group

In de laatste jaren is duurzaamheid een steeds frequenter besproken onderwerp geworden en organisatie hechten er steeds meer belang aan in hun impact. Organisatie kunnen duurzaamheid in hun bedrijfscultuur en strategie integreren door duurzaamheidsdoelstellingen en -principes vast te stellen, duurzame activiteiten te ontwikkelen en transparant te rapporteren over hun inspanningen. Duurzaamheid kan niet alleen helpen om de negatieve impact van bedrijven op het milieu en de samenleving te verminderen, maar het kan ook bijdragen aan het opbouwen van een positieve merkreputatie, het aantrekken van investeerders en klanten en het voldoen aan regelgeving en maatschappelijke verwachtingen

Lees verder 20 november 2023