School Facility

School Facility

School Facility biedt specialistische facilitaire dienstverlening voor scholen en stichtingen op het meest integrale vlak. School Facility gaat samenwerkingen aan met onderwijsinstellingen binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. School Facility is specialist in het optimaliseren en ondersteunen van facility, huisvesting, hospitality en bedrijfsvoering binnen het onderwijs.

Facility

Onze professionals beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Dit zetten wij in om efficiënt facilitair management te bereiken. School Facility werkt met scholen en stichtingen afhankelijk van de behoefte. Onze facility diensten:


Lees meer over Facility

Huisvesting

Wij beschikken over actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, energiebesparende maatregelen, en (meerjaren) onderhoud. Onze huisvestingsdiensten:


Lees meer over Huisvesting

Hospitality

Als onderwijsinstelling is klantgerichtheid van steeds groter belang. School Facility biedt hospitality management die aansluit bij uw visie, want geen onderwijsinstelling is hetzelfde. Onze hospitality diensten:


  Lees meer over Hospitality

  School Facility voor het onderwijs

  • Actief meedenken met uw organisatie
  • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • Transparantie en gastvrijheid
  • Korte communicatielijnen met een vast contactpersoon
  • ISO 9001 en NEN4400-1 gecertificeerd

  Romy op de trap bij SCOPE