Nieuws

Duurzaamheid en het MJOP - Young Group
Young Facility

Duurzaamheid en het MJOP

In vrijwel elke sector is duurzaamheid een belangrijke pijler. Met de verplichting van het MJOP volgens de componentenmethode is een goede gelegenheid om duurzaamheid mee te nemen in de lange termijn strategie voor uw gebouw of schoolgebouw.

Lees verder 24 november 2022
De week van een Projectmanager! - Young Group
Young Group

De week van een Projectmanager!

Een Projectmanager bij Young Group heeft verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Geen week ziet er hetzelfde uit! Om een beeld te geven wat een Projectmanager bij Young Group allemaal doet, lopen we een week mee met Projectmanager Joyce.

Lees verder 17 november 2022
Bezoek aan Tech bedrijf Priva - Young Group
Young Group

Bezoek aan Tech bedrijf Priva

Elk kwartaal houdt Young Group een projectmanagersoverleg. Deze overleggen vinden plaats bij een klant, leverancier of andere relatie. Dit keer mochten we op bezoek bij Priva.

Lees verder 25 oktober 2022
De meest voorkomende valkuilen bij onderwijsnieuwbouw - Young Group
School Facility

De meest voorkomende valkuilen bij onderwijsnieuwbouw

Bij een verhuizing van een schoolgebouw komt veel kijken. Het vraagt veel tijd, aandacht en voorbereiding. Het is dus goed om bewust te zijn van de mogelijke valkuilen tijdens deze trajecten.

Lees verder 20 oktober 2022
Verandermanagement en de hybride werkomgeving - Young Group
Young Facility

Verandermanagement en de hybride werkomgeving

In dit deel van de serie over hybride werken gaan we dieper in op het toepassen van verandermanagement om draagvlak te creëren om de mensen weer naar kantoor te krijgen hoe dit gerealiseerd kan worden.

Lees verder 13 oktober 2022
Kantoor ingericht op hybride werken, nu de mensen nog! - Young Group
Young Facility

Kantoor ingericht op hybride werken, nu de mensen nog!

Hybride werken is tegenwoordig ‘het nieuwe normaal’. Maar mensen weer naar kantoor krijgen blijkt nog knap lastig te zijn. Momenteel staat ongeveer 6% van alle kantoorruimte in Nederland leeg als gevolg van het thuiswerken tijdens de coronaperiode. Hybride werken biedt bedrijven de kans om hun kantoorruimte efficiënter te gebruiken. Meerdere organisaties in één gebouw bijvoorbeeld of een verlaging van de co2 uitstoot. Maar ook thuiswerken heeft voordelen voor zowel de werknemer als werkgever zoals het beperken van reistijd en – kosten en flexibele werktijden. Voor de werkgevers ligt nu het vraagstuk: hoe krijg ik de mensen weer naar kantoor?

Lees verder 4 oktober 2022
De werk- en leefomgeving bevorderen met Smart Buildings - Young Group
Young Group

De werk- en leefomgeving bevorderen met Smart Buildings

Een Smart Building is een slim gebouw wat gebruik maakt van innovatieve technieken die de werk- en leefomgeving optimaliseren en verbeteren. maar hoe werkt het nou precies?

Lees verder 29 september 2022
Facility Update - Young Group
Young Group

Facility Update

In de facility update nemen we u mee in de nieuwste ontwikkelingen en trends in de facilitaire branche. In deze update vertellen we u meer over nieuwe vraagstukken rondom hybride werken, duurzaamheid en het uitbesteden van facilitaire diensten.

Lees verder 21 september 2022
Waarom is een gastvrij ontvangst zo belangrijk? - Young Group
Young Facility

Waarom is een gastvrij ontvangst zo belangrijk?

Een eerste indruk maak je maar één keer, belangrijk daarom om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Een receptionist is vaak deze eerste indruk. Het is het eerste aanspreekpunt wat de bezoeker te zien krijgt van uw organisatie. De identiteit die hier neergezet wordt heeft veel invloed op de manier hoe uw klanten uw organisatie zien. Met een goed ontvangst heeft uw zelf in de hand hoe deze eerste indruk zal gaan verlopen.

Lees verder 30 augustus 2022
De beste planten voor op kantoor - Young Group
Young Group

De beste planten voor op kantoor

In een kantoorruimte wordt veel tijd doorgebracht door meerdere personen. Vaak komt daar ook nog veel stof bij kijken. Vloerkleed, gordijnen en stoelen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast hebben veel kantoren geen mogelijkheid tot open ramen en is er een airco aanwezig waardoor de lucht droog kan aanvoelen.

Lees verder 18 augustus 2022
De belangrijkste facilitaire trends van dit moment - Young Group
Young Group

De belangrijkste facilitaire trends van dit moment

Verandering is een continu proces, ook in de facilitaire sector. Nieuwe producten, technieken, onderzoeken etc. worden dagelijks gepubliceerd. Om met uw bedrijf op de hoogte te zijn van de nieuwste trends hebben we een overzicht gemaakt met de meest besproken trends binnen de facilitaire sector van dit moment.

Lees verder 11 augustus 2022
Wat is een Huismeester? - Young Group
Young Facility

Wat is een Huismeester?

Een huismeester is het gezicht van uw gebouw en dat betekent veel voor bewoners en gebruikers. Daarnaast zorgt een huismeester er ook voor dat uw gebouw in goede is zodat u voldoet aan de standaarden omtrent (sociale) veiligheid en duurzaamheid.

Lees verder 9 augustus 2022