Nieuws

De belangrijkste facilitaire trends van dit moment - Young Group
Young Group

De belangrijkste facilitaire trends van dit moment

Verandering is een continu proces, ook in de facilitaire sector. Nieuwe producten, technieken, onderzoeken etc. worden dagelijks gepubliceerd. Om met uw bedrijf op de hoogte te zijn van de nieuwste trends hebben we een overzicht gemaakt met de meest besproken trends binnen de facilitaire sector van dit moment.

Lees verder 11 augustus 2022
Wat is een Huismeester? - Young Group
Young Facility

Wat is een Huismeester?

Een huismeester is het gezicht van uw gebouw en dat betekent veel voor bewoners en gebruikers. Daarnaast zorgt een huismeester er ook voor dat uw gebouw in goede is zodat u voldoet aan de standaarden omtrent (sociale) veiligheid en duurzaamheid.

Lees verder 9 augustus 2022
Een ARBO-proof thuiswerkplek - Young Group
Young Facility

Een ARBO-proof thuiswerkplek

De opkomst van het thuiswerken is afgelopen jaren enorm gestegen. Waar het in het begin noodzakelijk was, is het nu vaak zelf te bepalen. Toch kiezen veel werkgevers ervoor om een percentage thuis te werken. Ook bij Young Group is dit het geval. Het kantoor team werkt wekelijks ongeveer 60% op kantoor en 40% thuis.

Lees verder 4 augustus 2022
FMIS voor in het onderwijs - Young Group
School Facility

FMIS voor in het onderwijs

Facilitair Management Informatie Systeem, oftewel FMIS. Dit is een systeem wat School Facility, in samenwerking met Spacewell, inzet om onderwijsinstellingen te ondersteunen. Het systeem is afgestemd op de wensen van verschillende scholen en stichtingen en werkt op basis van een Cloud. Hierdoor kan gemakkelijk via een webbrowser toegang worden verleend hebt tot het systeem. Het platform is eenvoudig ingericht wat inhoudt dat de modules en workflows gebaseerd zijn op de bedrijfsvoering binnen het onderwijs in het po en vo.

Lees verder 26 juli 2022
Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor uw organisatie - Young Group
Young Group

Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor uw organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de strategie voor uw organisatie. Belangrijk om mee te nemen in de organisatie strategie is dat MVO niet om de eindbestemming gaat maar om het hele proces, waaronder ook het groeiproces. Het is niet een lineair proces maar werkt met vallen en opstaan en vooral ook veel leren. Binnen MVO spelen een aantal trends die de komende jaren steeds belangrijker worden. In dit artikel nemen we u mee in deze trends en hoe u deze in de organisatie strategie kan verwerken.

Lees verder 21 juli 2022
De op- en afbouw van 24 test- en vaccinatielocaties - Young Group
Young Facility

De op- en afbouw van 24 test- en vaccinatielocaties

Door de coronapandemie is veel stil komen te staan, anderzijds moest in korte tijd ook snel worden geschakeld. Ondanks de heftige periode waar we als maatschappij voor hebben gestaan, zijn wij trots om juist in deze onzekere tijd een bijdrage hebben kunnen leveren aan de (facilitaire) uitdaging van de GGD.

Lees verder 15 juli 2022
Young Group nieuwe partner Smart WorkPlace - Young Group
Young Group

Young Group nieuwe partner Smart WorkPlace

‚ÄėOrganisaties ondersteunen met de co√∂rdinatie en uitvoering van het facilitair en huisvesting management door mee te denken over de toekomst van de organisaties.' Dat is in een notendop de taak van Young Group, de nieuwe partner van Smart WorkPlace. Oprichter Bart de Jong licht dit toe.

Lees verder 14 juli 2022
Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer - Young Group
Young Group

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Kennisleider worden binnen onderwijs en vastgoed is een van de doelen waar Young Group elke dag naar streeft.

Lees verder 23 juni 2022
Maatschappelijke impact 2021 - Young Group
Young Group

Maatschappelijke impact 2021

Young Group hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Om hier concreet invulling aan te geven publiceren wij jaarlijks onze impactkaart.

Lees verder 16 juni 2022
Groeibedrijf 2022 - Young Group
Young Group

Groeibedrijf 2022

De lijst van de Top 250 Groeibedrijven van Nederland 2022 is bekend! Wederom staat Young Group in deze lijst.

Lees verder 16 juni 2022
Een nieuwe inrichting voor Hoofdkantoor Waternet - Young Group
Young Facility

Een nieuwe inrichting voor Hoofdkantoor Waternet

Begin september 2021 is onze Projectmanager Joyce gestart bij Waternet. Haar opdracht: De hoofd locatie van Waternet aan de Amsterdamse Amstel klaarstomen voor hybride werken.

Lees verder 25 januari 2022
Young Group zet zich in voor de Voedselbank - Young Group
Young Group

Young Group zet zich in voor de Voedselbank

Deze decembermaand zet Young Group zich zowel fysiek als financieel in voor de Voedselbank en de gezinnen die daar gebruik van maken.

Lees verder 21 december 2021