Nieuws

Kantoor ingericht op hybride werken, nu de mensen nog! - Young Group
Young Facility

Kantoor ingericht op hybride werken, nu de mensen nog!

Hybride werken is tegenwoordig ‘het nieuwe normaal’. Maar mensen weer naar kantoor krijgen blijkt nog knap lastig te zijn. Momenteel staat ongeveer 6% van alle kantoorruimte in Nederland leeg als gevolg van het thuiswerken tijdens de coronaperiode. Hybride werken biedt bedrijven de kans om hun kantoorruimte efficiënter te gebruiken. Meerdere organisaties in één gebouw bijvoorbeeld of een verlaging van de co2 uitstoot. Maar ook thuiswerken heeft voordelen voor zowel de werknemer als werkgever zoals het beperken van reistijd en – kosten en flexibele werktijden. Voor de werkgevers ligt nu het vraagstuk: hoe krijg ik de mensen weer naar kantoor?

Lees verder 4 oktober 2022
De werk- en leefomgeving bevorderen met Smart Buildings - Young Group
Young Group

De werk- en leefomgeving bevorderen met Smart Buildings

Een Smart Building is een slim gebouw wat gebruik maakt van innovatieve technieken die de werk- en leefomgeving optimaliseren en verbeteren. maar hoe werkt het nou precies?

Lees verder 29 september 2022
Facility Update - Young Group
Young Group

Facility Update

In de facility update nemen we u mee in de nieuwste ontwikkelingen en trends in de facilitaire branche. In deze update vertellen we u meer over nieuwe vraagstukken rondom hybride werken, duurzaamheid en het uitbesteden van facilitaire diensten.

Lees verder 21 september 2022
Waarom is een gastvrij ontvangst zo belangrijk? - Young Group
Young Facility

Waarom is een gastvrij ontvangst zo belangrijk?

Een eerste indruk maak je maar één keer, belangrijk daarom om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Een receptionist is vaak deze eerste indruk. Het is het eerste aanspreekpunt wat de bezoeker te zien krijgt van uw organisatie. De identiteit die hier neergezet wordt heeft veel invloed op de manier hoe uw klanten uw organisatie zien. Met een goed ontvangst heeft uw zelf in de hand hoe deze eerste indruk zal gaan verlopen.

Lees verder 30 augustus 2022
De beste planten voor op kantoor - Young Group
Young Group

De beste planten voor op kantoor

In een kantoorruimte wordt veel tijd doorgebracht door meerdere personen. Vaak komt daar ook nog veel stof bij kijken. Vloerkleed, gordijnen en stoelen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast hebben veel kantoren geen mogelijkheid tot open ramen en is er een airco aanwezig waardoor de lucht droog kan aanvoelen.

Lees verder 18 augustus 2022
De belangrijkste facilitaire trends van dit moment - Young Group
Young Group

De belangrijkste facilitaire trends van dit moment

Verandering is een continu proces, ook in de facilitaire sector. Nieuwe producten, technieken, onderzoeken etc. worden dagelijks gepubliceerd. Om met uw bedrijf op de hoogte te zijn van de nieuwste trends hebben we een overzicht gemaakt met de meest besproken trends binnen de facilitaire sector van dit moment.

Lees verder 11 augustus 2022
Wat is een Huismeester? - Young Group
Young Facility

Wat is een Huismeester?

Een huismeester is het gezicht van uw gebouw en dat betekent veel voor bewoners en gebruikers. Daarnaast zorgt een huismeester er ook voor dat uw gebouw in goede is zodat u voldoet aan de standaarden omtrent (sociale) veiligheid en duurzaamheid.

Lees verder 9 augustus 2022
Een ARBO-proof thuiswerkplek - Young Group
Young Facility

Een ARBO-proof thuiswerkplek

De opkomst van het thuiswerken is afgelopen jaren enorm gestegen. Waar het in het begin noodzakelijk was, is het nu vaak zelf te bepalen. Toch kiezen veel werkgevers ervoor om een percentage thuis te werken. Ook bij Young Group is dit het geval. Het kantoor team werkt wekelijks ongeveer 60% op kantoor en 40% thuis.

Lees verder 4 augustus 2022
FMIS voor in het onderwijs - Young Group
School Facility

FMIS voor in het onderwijs

Facilitair Management Informatie Systeem, oftewel FMIS. Dit is een systeem wat School Facility, in samenwerking met Spacewell, inzet om onderwijsinstellingen te ondersteunen. Het systeem is afgestemd op de wensen van verschillende scholen en stichtingen en werkt op basis van een Cloud. Hierdoor kan gemakkelijk via een webbrowser toegang worden verleend hebt tot het systeem. Het platform is eenvoudig ingericht wat inhoudt dat de modules en workflows gebaseerd zijn op de bedrijfsvoering binnen het onderwijs in het po en vo.

Lees verder 26 juli 2022
Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor uw organisatie - Young Group
Young Group

Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor uw organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de strategie voor uw organisatie. Belangrijk om mee te nemen in de organisatie strategie is dat MVO niet om de eindbestemming gaat maar om het hele proces, waaronder ook het groeiproces. Het is niet een lineair proces maar werkt met vallen en opstaan en vooral ook veel leren. Binnen MVO spelen een aantal trends die de komende jaren steeds belangrijker worden. In dit artikel nemen we u mee in deze trends en hoe u deze in de organisatie strategie kan verwerken.

Lees verder 21 juli 2022
De op- en afbouw van 24 test- en vaccinatielocaties - Young Group
Young Facility

De op- en afbouw van 24 test- en vaccinatielocaties

Door de coronapandemie is veel stil komen te staan, anderzijds moest in korte tijd ook snel worden geschakeld. Ondanks de heftige periode waar we als maatschappij voor hebben gestaan, zijn wij trots om juist in deze onzekere tijd een bijdrage hebben kunnen leveren aan de (facilitaire) uitdaging van de GGD.

Lees verder 15 juli 2022
Young Group nieuwe partner Smart WorkPlace - Young Group
Young Group

Young Group nieuwe partner Smart WorkPlace

‘Organisaties ondersteunen met de coördinatie en uitvoering van het facilitair en huisvesting management door mee te denken over de toekomst van de organisaties.' Dat is in een notendop de taak van Young Group, de nieuwe partner van Smart WorkPlace. Oprichter Bart de Jong licht dit toe.

Lees verder 14 juli 2022