Nieuws

Regels en handvatten voor een veilige woon- en werkomgeving - Young Group
Young Facility

Regels en handvatten voor een veilige woon- en werkomgeving

Als gebouweigenaar bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en brandpreventie. Een gebouw moet altijd voldoen aan de voorschriften die staan in het bouwbesluit 2012.

Lees verder 24 augustus 2023
De week van een recruiter - Young Group
Young Group

De week van een recruiter

Als recruiter bij Young Group is het jouw taak om de juiste match te maken tussen kandidaten en uiteenlopende functies. Geen dag is hetzelfde. Klinkt dit jou goed in de oren? Dat is mooi, want wij zijn opzoek naar een Recruiter. Pak nu je kans!

Lees verder 17 augustus 2023
De week van projectmanager Sanne - Young Group
Young Group

De week van projectmanager Sanne

Een projectmanager bij Young Group heeft verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Geen week ziet er hetzelfde uit! Om een beeld te geven wat een projectmanager bij Young Group allemaal doet, lopen we een week mee met projectmanager Sanne.

Lees verder 27 juli 2023
Verduurzamen van uw schoolgebouw - Young Group
School Facility

Verduurzamen van uw schoolgebouw

De onderwijssector biedt nog veel kansen voor verduurzaming. Veel huidige panden zijn toe aan renovaties om de gebouwen toekomstbestendig te maken. Een duurzaam schoolgebouw heeft een gezond binnenklimaat, een laag energieverbruik en is betaalbaar.

Lees verder 6 juli 2023
De toekomst van plasticvervuiling - Young Group
Young Group

De toekomst van plasticvervuiling

Per 1 juli gelden nieuwe regels in Nederland wat betreft wegwerpplastic zoals bekers en bakjes. Het zwerfafval neemt jaarlijks toe en is schadelijk voor het milieu. Met de invoering van deze nieuwe regels wil de overheid wegwerpplastic en daarmee het zwerfafval verminderen.

Lees verder 29 juni 2023
De facilitair manager en de circulaire economie - Young Group
School Facility

De facilitair manager en de circulaire economie

De term circulariteit wordt steeds vaker gebruikt. Dit houdt in dat producten na gebruik worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten of materialen.

Lees verder 22 juni 2023
5 voordelen van huismeester zijn bij Young Group - Young Group
Young Group

5 voordelen van huismeester zijn bij Young Group

Een huismeester is veel waard voor een gebouw. Om een goed beeld te geven wat huismeester zijn zo’n leuke baan maakt vertelt Fred graag over zijn ervaring. Fred werkt sinds 2020 als huismeester bij Young Group. Hij houdt zich vooral bezig met praktische zaken en haalt zijn energie uit het contact met de huurders.

Lees verder 2 juni 2023
5 tips voor een inspirerende werkomgeving - Young Group
Young Facility

5 tips voor een inspirerende werkomgeving

De werkplek is ontzettend veel waard voor de productiviteit en creativiteit van uw medewerkers. Met een inspirerende werkplek wordt er beter gepresteerd en zijn de medewerkers gelukkiger.

Lees verder 25 mei 2023
Hybride werkomgeving creëren - Young Group
Young Facility

Hybride werkomgeving creëren

Waar een aantal jaar geleden het kantoor werd gebruikt als werkplek, dient het nu als een ontmoetingsplek.

Lees verder 22 mei 2023
De meerwaarde van een FMIS - Young Group
Young Facility

De meerwaarde van een FMIS

Voor sommigen is de meerwaarde van een FMIS meer dan duidelijk. Anderen hebben bij een verandering iets meer nodig om meerwaarde in te zien. Om draagvlak te creëren en de waarde van een FMIS in te laten zien, bespreken wij hier de gebieden waarop een ROI van FMIS zichtbaar is.

Lees verder 11 mei 2023
Digitalisering van het Facilitair Management - Young Group
Young Facility

Digitalisering van het Facilitair Management

De facilitaire branche is altijd in beweging. Door de coronacrisis is de branche in een stroomversnelling geraakt waarin meer aandacht is voor gezondheid, welzijn, duurzaamheid en digitalisering. Digitalisering wordt mede ingezet om het werken op afstand te faciliteren en om facilitaire processen te automatiseren.

Lees verder 26 april 2023
Workplace Analytics - Young Group
Young Facility

Workplace Analytics

Hybride werken is een manier van werken wat in veel organisaties ingezet wordt. Het gaat hierbij om het deels op kantoor, deels op een andere locatie zoals thuiswerken. Optimaal werkplekbeheer is belangrijk om een goede (digitale) werkplek aan de gebruiker te kunnen bieden. Hierbij staan monitoren, evalueren en bijsturen centraal.

Lees verder 12 april 2023