Young Facility

Young Facility

Young Facility biedt met haar no-nonsense mentaliteit facilitair en huisvesting diensten met de focus op vastgoed. Young Facility biedt facilitaire dienstverlening die passend is bij de servicebehoefte van uw organisatie, wooncomplex en/of VvE. Wij bouwen gezonde en duurzame relaties op met onze klanten, zowel profit als non-profit, en zijn zodoende in staat klantgerichte facilitaire dienstverlening op maat te leveren.

Facility

Young Facility biedt integrale facilitaire dienstverlening waarbij wij bedrijven ondersteunen in het beleid en de uitvoering betreffende procesmanagement, kwaliteitsmanagement, personeel, inkoop- en contractbeheer, onderhoud strategie en advies. Onze facility diensten:

Lees meer over Facility

Huisvesting

Young Facility is gespecialiseerd in gebouwbeheer en huisvesting. Wij hebben getrainde gebouwbeheerders binnen uw organisatie, wooncomplex en/of VvE op het gebied van projectmanagement, conditiemeting en planmatig onderhoud. Onze huisvestingsdiensten:

Lees meer over Huisvesting

Hospitality

Een grote glimlach en een vriendelijke ‘goedemorgen’ van de receptioniste. Of een projectmanager die niet in een ivoren toren zit, maar die weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Een belangrijke voorwaarde voor een inspirerende omgeving is hospitality. Onze hospitality diensten:

Lees meer over Hospitality

Young Facility voor uw organisatie

Actief meedenken met uw organisatie
Breed scala aan integrale facilitaire dienstverlening
Getrainde huismeesters en receptionisten
Optimale gastvrijheidsbeleving voor de gebruikers van uw pand
Facilitaire kennis op het gebied van conditiemetingen, planmatig onderheid, procesmanagement, inkoop- en contractbeheer, strategie en hospitality

 Anne en Hannie lopend door de lobby.jpg