Receptie

Young Facility maakt het mogelijk receptionistes, voor lange of korte termijn, te detacheren. Bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Daarnaast kunt u uw gehele receptie aan ons uitbesteden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Wij nemen uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen. 

Een gastvrij ontvangst

Hospitality binnen de werkomgeving is van essentieel belang en kan grote waarde toevoegen aan de organisatie. Met het trainen en detacheren van onze hospitality medewerkers personeel dragen wij graag bij aan het creëren van een inspirerende omgeving binnen uw bedrijf of onderwijsinstelling. Het uitbesteden van de receptie bij Young Facility staat voor vergroting van de gastvrijheidsbeleving.

Young Facility verstaat onder hospitality het bieden van een hoogwaardige totaal beleving die aansluit bij de behoefte van de klant (medewerker, bezoeker, leverancier etc.) en tevens het streven deze behoefte te overtreffen. Deze totaal beleving wordt gecreëerd door een perfect samenspel van de omgeving, de processen, middelen en gastheerschap. Middels Hospitality trainingen traint Young Facility haar receptiemedewerkers om deze gebieden optimaal te benutten.

YoungFacility_byLisaMuller-1962.jpg

Toegevoegde waarde

Door het uitbesteden van de receptie bij Young Facility bent u verzekerd van een hoge mate van gastvrijheidsbeleving bij medewerkers, klanten en leveranciers. Naast structurele inzet van onze receptioniste(n) is detacheren een mogelijkheid, bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Ook nemen wij uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen.

√ Gastvrije en representatieve receptionisten

√ BHV gecertificeerd met jaarlijkse herhalingen

√ Trainingen op het gebied van hospitality en digitale systemen

√ Dagelijkse ontzorging op het gebied van planning en inzet

√ Achtervang van ingewerkte buddy’s in geval van ziekte of verlof

Young Facility voor uw organisatie

  • Actief meedenken met uw organisatie
  • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • Transparantie en gastvrijheid
  • Korte communicatielijnen met een vast contactpersoon
  • ISO 9001 en NEN4400-1 gecertificeerd

Anne en Hannie.jpg