Receptie

Het detacheren van receptionisten is fijn wanneer u een vast gezicht achter uw receptie wil. Bij Young Facility kan dit voor zowel de korte als lange termijn, bij bijvoorbeeld ziekte of uitval. U kunt daarnaast ook kiezen voor het uitbesteden van uw gehele receptie aan ons. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor een constante bezetting, met vaste gezichten, van uw receptie. Ook met de roostering en aansturing zorgen wij dat u compleet ontzorgt wordt.

Een gastvrij ontvangst

Hospitality is onmisbaar binnen de werkomgeving en biedt grote waarde aan uw organisatie. Onze hospitality medewerkers worden daarom getraind om een inspirerende omgeving binnen uw bedrijf of gebouw te creëren. Met het uitbesteden van de receptie bij Young Facility dragen wij zorg aan het vergroten van de gastvrijheidsbeleving. Want een receptionist is het eerste aanspreekpunt wat de bezoeker te zien krijgt van uw organisatie.

Hospitality bij Young Facility bestaat uit het bieden van een hoogwaardige totaalbeleving die aansluit op de behoefte van de klant (medewerker, bezoeker, leverancier etc.) en tevens het streven deze behoefte te overtreffen. Het creëren van deze totaalbeleving gebeurd aan de hand van de omgeving, de processen, middelen en gastheerschap. Deze gebieden zijn ook de basis voor de Hospitality trainingen die Young Facility haar medewerkers aanbiedt zodat deze optimaal benut kunnen worden.

Demi bellend bij de receptie.jpg

Toegevoegde waarde

Door het uitbesteden van de receptie bij Young Facility bent u verzekerd van een hoge mate van gastvrijheidsbeleving bij medewerkers, klanten en leveranciers. Naast structurele inzet van onze receptioniste(n) is detacheren een mogelijkheid, bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Ook nemen wij uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen.

√ Gastvrije en representatieve receptionisten

√ BHV gecertificeerd met jaarlijkse herhalingen

√ Trainingen op het gebied van hospitality en digitale systemen

√ Dagelijkse ontzorging op het gebied van planning en inzet

√ Achtervang van ingewerkte buddy’s in geval van ziekte of verlof

Young Facility voor uw organisatie

Actief meedenken met uw organisatie
Kwalitatief hoogstaande receptiedienstverlening
Hoge mate van gastvrijheid door mate van Hospitality trainingen
Detacheren op zowel lange als korte termijn
BHV gecertificeerde medewerkers

Anne en Hannie lopend door de lobby.jpg