Over Young Group

Expert in facilitair en huisvesting


Young Group is in 2008 opgericht door Bart de Jong. Door de jarenlange ervaring met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren bestaat Young Group uit een hecht team met verschillende expertise gebieden binnen huisvesting, facilitair en hospitality.

Lees hier het verhaal van Bart

'In 2008 is Young Group opgericht. Sindsdien is er jarenlange ervaring opgedaan met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren. Dit geeft als resultaat een jong en hecht team met verschillende expertisegebieden binnen huisvesting en facilitair.'

Bart de Jong - oprichter Young Group

Lees hier hoe Bart 15 jaar geleden begonnen is met Young Group.

Oprichter Bart op de borrel YG.jpg

Dit zijn wij

Dat is onze kracht!
De laatste jaren is Young Group flink gegroeid. Met als resultaat dat we door heel Nederland bij verschillende onderwijsinstellingen, Gemeenten, VvE’s, woningcorporaties en kantoren het facilitair beheer uit handen nemen. Daarnaast adviseren wij dagelijks een groot aantal relaties op facilitair gebied.

Bij Young Group maken wij ons elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, en te verbeteren. Met ons jonge, ambitieuze team staan wij open voor ontwikkeling en gaan wij graag uitdagingen aan. We zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om klanten blijvend te verrassen.

Lees hier meer over het 15 jarig bestaan van Young Group.

Anne-Hannie-website.jpg

Onze dienstverlening

Young Group richt haar dienstverlening op twee doelgroepen. Bij School Facility werken we dagelijks aan facilitaire vraagstukken en het optimaliseren en ondersteunen van de bedrijfsvoering met een focus op onderwijs en onderzoek. Bij Young Facility ondersteunen we diverse bedrijven en wooncorporaties als VvE's met facilitaire vraagstukken en huisvestingdiensten die passen bij de servicebehoefte van uw organisatie.

Voor het gehele facilitaire proces bieden we ondersteuning op verschillende vlakken. Zo adviseren wij graag in de ontwerpfase van een verhuizing maar bieden wij ook volledige projectcoördinatie bij verhuizingen van scholen of laboratoria. Op operationeel niveau hebben wij huismeesters rondlopen die zorgen dat uw gebouw altijd in gaat staat is en voldoet aan de laatste standaarden omtrent duurzaamheid en veiligheid. Maar we detacheren ook verschillende medewerkers die u dagelijkse ondersteuning bieden op de werkvloer.

Kernwaarden

Betrokkenheid

Zowel medewerkers als opdrachtgevers kunnen bij Young Group korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. We hebben vertrouwen in elkaars kunnen en geven blijk van waardering. Young Group is een hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan, zodat de opdrachtgever en medewerker maximaal kan profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft.

Deskundigheid

Young Group is de sparringpartner die meegroeit door naast de dagelijkse praktijk mee te denken over de toekomst. Young Group gaat de relatie aan met een netwerk van professionals en opdrachtgevers en is daarmee de vernieuwer in de markt met specialisme binnen het onderwijs en vastgoed.

Gedrevenheid

Gedrevenheid is een belangrijke waarde van onze medewerkers. Met de ingrediënten pro activiteit, flexibiliteit en weerbaarheid maken wij van elk project een succes. Young Group legt de lat dagelijks hoger door zich continu te ontwikkelen.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt voor Young Group een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering en bedrijfsstrategie. Naast onze dienstverlening richting klanten, is MVO ook bij onze interne bedrijfsvoering geïntegreerd. Bij alle strategische beslissingen betrekken wij de drie duurzaamheidsfactoren: People, Planet, Profit. Deze vertalen wij concreet naar onze bedrijfsvoering.


People.JPG

People
Young Facility draagt zorg voor de gezondheid van de medewerkers en draagt bij aan die van de opdrachtgevers en hun medewerkers. Wij voeren een sociaal en flexibel personeelsbeleid en werken zoveel mogelijk samen met onze directe omgeving. Ons duurzaamheidbeleid en Social return beleid is leidend in onze keuzes.


Planet.JPG

Planet
Young Facility investeert in het gebruik van duurzame materialen en middelen voor het behouden van de natuurlijke leefomgeving. Wij investeren in duurzame mobiliteit, zoals elektrisch vervoer en maken gebruik van energiezuinige en milieu verantwoorde kantoorruimten.


Profit.JPG

Profit
Young Facility richt zich op langdurige samenwerking en wil een meerwaarde zijn voor relaties. Groei van ons bedrijf gaat gepaard met stabiliteit. Wij zijn onze relaties graag van dienst bij alle facetten van duurzaam, gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Partnerships

Bij Young Group werken we graag samen met bedrijven en organisaties die onze missie en visie delen. 

Artis-logo.pngPartner-SWP.jpg

Logo bouwstenene.png

Certificaten


Young Group hecht waarde aan een kwalitatieve en continue dienstverlening. Onze certificeringen laten zien dat wij dit hanteren, hierop sturen en controleren. Hierdoor zijn klanten en medewerkers gegarandeerd van een kwalitatieve samenwerking. Wij zijn in het bezit van de certificaten
NEN4400-1 en ISO 9001:2015 en VCA*.