Over YG

Expert in facilitair en huisvesting


Young Group is in 2008 opgericht door Bart de Jong. De jarenlange ervaring met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren bestaat Young Group uit een hecht team met verschillende expertise gebieden binnen huisvesting en facilitair.

Dat is onze kracht!
De laatste jaren is Young Group flink gegroeid. Met als resultaat dat we door heel Nederland bij verschillende onderwijsinstellingen, Gemeenten, VvE’s, woningcorporaties en kantoren het facilitair beheer uit handen nemen. Daarnaast adviseren wij dagelijks een groot aantal relaties op facilitair gebied.

Bij Young Group maken wij ons elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, en te verbeteren. Met ons jonge, ambitieuze team staan wij open voor ontwikkeling en gaan wij graag uitdagingen aan. We zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om klanten blijvend te verrassen.

Anne-Hannie-website.jpg

Kernwaarden

Verbindend

Het verbinden is verweven in de gehele werkwijze van Young Group. Zowel medewerkers als opdrachtgevers kunnen bij Young Group korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. Wederzijds vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking. Young Group is hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan, zodat de opdrachtgever en medewerker maximaal kan profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft

Deskundig

Young Group is specialist in de facilitaire markt. Met een toekomstgerichte aanpak voorzien wij opdrachtgevers niet alleen in de vraag, maar zetten wij onze expertise in om mee te denken over de beste manier om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Young Group beschikt over een groot netwerk van facilitaire professionals en opdrachtgevers door heel Nederland. Young Group heeft zichzelf ten doel gesteld om niet de grootste (marktleider) te zijn, maar de beste (kennisleider) met een specialisme binnen het onderwijs en vastgoed.

Gedreven

De gedrevenheid van iedereen die onderdeel is van Young Group ligt ten grondslag aan de kernwaarden verbindend en deskundig. Gedrevenheid is een belangrijke pijler in de werving en selectie van medewerkers en in het maatwerk dat Young Group haar opdrachtgevers biedt. Met een hoge mate van pro-activiteit en flexibiliteit maken wij van elk project een succes, waarbij Young Group de lat dagelijks hoger legt door innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit boven te zetten.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt voor Young Group een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering en bedrijfsstrategie. Naast onze dienstverlening richting klanten, is MVO ook bij onze interne bedrijfsvoering geïntegreerd. Bij alle strategische beslissingen betrekken wij de drie duurzaamheidsfactoren: People, Planet, Profit. Deze vertalen wij concreet naar onze bedrijfsvoering.


People.JPG

People
Young Facility draagt zorg voor de gezondheid van de medewerkers en draagt bij aan die van de opdrachtgevers en hun medewerkers. Wij voeren een sociaal en flexibel personeelsbeleid en werken zoveel mogelijk samen met onze directe omgeving. Ons duurzaamheidbeleid en Social return beleid is leidend in onze keuzes.


Planet.JPG

Planet
Young Facility investeert in het gebruik van duurzame materialen en middelen voor het behouden van de natuurlijke leefomgeving. Wij investeren in duurzame mobiliteit, zoals elektrisch vervoer en maken gebruik van energiezuinige en milieu verantwoorde kantoorruimten.


Profit.JPG

Profit
Young Facility richt zich op langdurige samenwerking en wil een meerwaarde zijn voor relaties. Groei van ons bedrijf gaat gepaard met stabiliteit. Wij zijn onze relaties graag van dienst bij alle facetten van duurzaam, gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Partnerships

Bij Young Group werken we graag samen met bedrijven en organisaties die onze missie en visie delen. 

Artis-logo.pngPartner-SWP.jpg

Logo bouwstenene.png

Certificaten


Young Group hecht waarde aan een kwalitatieve en continue dienstverlening. Onze certificeringen laten zien dat wij dit hanteren, hierop sturen en controleren. Hierdoor zijn klanten en medewerkers gegarandeerd van een kwalitatieve samenwerking. Wij zijn in het bezit van de certificaten
NEN4400-1 en ISO 9001:2015 en VCA*.