Huismeesterschap

Huismeesterschap

Goed huismeesterschap verhoogt de sociale cohesie en het maatschappelijk rendement voor bewoners en eigenaren. Maar wat maakt dan goed huismeesterschap? Young Facility heeft jarenlang ervaring met het leveren van huismeesterschap en gebouwbeheer voor Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties en bedrijfsverzamelgebouwen. Young Facility levert huismeesterdiensten die passen bij de cultuur en uitstraling voor een maximaal maatschappelijk rendement. Young Facility staat voor een verbindende, deskundige en gedreven organisatie waarbij flexibiliteit in de samenwerking met opdrachtgevers voorop staat.

Een huismeester van Young Facility

 • Wordt intern opgeleid;
 • Draagt professionele werkkleding;
 • Stelt de bewoner centraal;
 • Heeft een buddysysteem;
 • Bezit zowel technische als sociale vaardigheden;
 • Staat onder leiding van een ervaren facilitair manager. 

Dit betekent voor u

 • Een gemotiveerde en vaardige huismeester;
 • Een representatieve huismeester;
 • Een plek waar mensen graag wonen of werken;
 • Vertrouwde gezichten op locatie;
 • Zowel een gebouwbeheerder als host;
 • Diverse facilitaire expertise tot uw beschikking.

Toolboxmeetings

Young Facility hecht veel waarde aan veiligheid, kennisdeling en bewustzijn. Deze kennisdeling en bewustzijn voegen wij samen in toolboxmeetings. Deze meetings zijn ingericht om de huismeesters te voorzien van informatie over veilig werken. Daarnaast worden deze meetings ook ingezet om van elkaar te leren en elkaar te informeren over onderwerpen als brandveiligheid en calamiteiten. Deze meetings dragen bij aan het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het veilig uitvoeren van werkzaamheden, risicovolle werkzaamheden onderkennen en risico's tot een minimum beperken.

Andre verplaatst tafels en stoelen bij AFM.jpg

Community portal

Communicatie is een belangrijke factor bij gastvrij en klantgericht huismeesterschap. Young Facility heeft vanuit haar praktijkervaring een online community portal ontwikkeld. De online community bestaat uit diverse modules en biedt bewoners de mogelijkheid om met elkaar in contact te treden via het prikbord. De huismeester kan via het mededelingenbord bewoners op de hoogte houden van relevante updates. Dit bevordert het saamhorigheidsgevoel en ontwikkelingen worden inzichtelijk voor bewoners. Daarnaast bevat het systeem handige tools zoals agenda, introductiefilmpje van de huismeester, chatfunctie met de huismeester, het huishoudelijk reglement en FAQ pagina.

Toegevoegde waarde

Sociale cohesie, schoon en veiligheid zijn belangrijke factoren die de beleving van bewoners beïnvloeden. De toegevoegde waarde die Young Facility biedt is de focus op het sociale aspect van het huismeester zijn. Young Facility ontwikkelt huismeesterdiensten die passen bij de cultuur en gewenste uitstraling voor een maximaal maatschappelijk rendement.

Voordelen
√ Servicedesk met facilitaire expertise
√ Alle huismeesters zijn BHV en VCA gecertificeerd
√ Het buddy programma zorgt voor vaste vervanger
√ Het facilitair portal zorgt voor online rapportages en bewaking van meldingen
√ Young Facility zorgt voor een volledige ontzorging in uw dagelijks beheer 


De huismeester is het gezicht voor het gebouwbeheer bij de VvE’s, woningbouwcorporaties en bedrijfsverzamelgebouwen. Young Facility levert naast huismeesterdiensten ook volledig gebouwbeheer. Onze facility en huisvestingsmanagers zorgen dat uw gebouw in goede staat is en zorgen dat u altijd voldoet aan de laatste veiligheid en duurzaamheid standaarden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via dit formulier.

De afgelopen 12,5 jaar heeft het huismeesterschap van Young Facility grote ontwikkelingen door gemaakt. Op dit moment zijn onze huismeesterdiensten meer dan de inzet van een persoon. Het is een dienst waar bedrijfszekerheid, expertise en gastvrijheid voorop staan. 

Lees hier verder

Als huismeester lever ik mijn toegevoegde waarde door toezicht te houden op het complex en de controle te bewaken op algemene zaken, bijvoorbeeld de zaken die diverse aannemers verzorgen aan of op het complex.

Huismeester Pieter

Lees hier verder

Young Facility voor uw organisatie

Actief meedenken met uw organisatie
VCA* en BHV gecertificeerde huismeesters
Interne opleiding die gericht is op kennisdeling en veiligheid
Buddysysteem
Een huismeester die past bij de cultuur van uw organisatie

Anne en Hannie lopend door de lobby.jpg