Facility

Onze professionals beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Dit zetten wij graag in om efficiënt facilitair management te bereiken. Voor advies of projectmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij overtreffen wij graag uw verwachtingen. School Facility werkt in verschillende mate samen met scholen en stichtingen, afhankelijk van de behoefte.

Integraal Facility Management

Integraal Facility Management is een optimale samenwerking tussen opdrachtgevers en School Facility voor lange termijn projecten. Dit houdt in dat gedurende een project een facilitair expert op locatie aanwezig is. Dit bijvoorbeeld ter optimalisatie van interne processen, zodat u geen omkijken heeft naar de facilitaire zaken.

Lees meer over IFM

FMIS

Binnen de zorg en de zakelijke dienstverlening maakt een ruime meerderheid van de organisaties gebruik van een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS), waar het zijn meerwaarde heeft bewezen. Binnen het onderwijs ligt dit aantal een stuk lager. Een kans! Ook onderwijsinstellingen hebben baat bij het beheersen van de ondersteunende processen.

Lees meer over FMIS

School Facility voor het onderwijs

  • Actief meedenken met uw organisatie
  • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • Transparantie en gastvrijheid
  • Korte communicatielijnen met een vast contactpersoon
  • ISO 9001 en NEN4400-1 gecertificeerd

Romy op de trap bij SCOPE