Hospitality

Een grote glimlach en een vriendelijke ‘goedemorgen’ van de receptioniste. De schoonmaakster die nog even de wastafel droog maakt als u uw handen komt wassen. Of een projectmanager die niet in een ivoren toren zit, maar die weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Een belangrijke voorwaarde voor een inspirerende omgeving is hospitality. Met het trainen en detacheren van personeel dragen wij graag bij aan het creëren van een inspirerende omgeving binnen uw bedrijf.

Receptie

Naast structurele inzet van receptioniste(n) maakt Young Facility het mogelijk receptioniste(n), voor lange of korte termijn, te detacheren. Bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Wij nemen uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen. 

Lees meer over Receptie

Detacheren

Wij detacheren facilitaire professionals op basis van projectmatige inzet op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Middels detacheren haalt u specifieke kennis in huis die toegepast kunnen worden in projecten. Wij staan klaar tijdens ziektevervanging, (zwangerschap)verlof of extra ondersteuning tijdens drukte. 

Lees meer over Detacheren

Young Facility voor uw organisatie

Actief meedenken met uw organisatie
Kwalitatief hoogstaande receptiedienstverlening
Pool van zowel operationeel als staf personeel
Direct beschikken over flexibele en ervaren krachten
BHV gecertificeerde medewerkers

Anne en Hannie lopend door de lobby.jpg