Huisvesting

Young Facility staat voor een verbindende, deskundige en gedreven organisatie waarbij flexibiliteit in de samenwerking met opdrachtgevers voorop staat. Wij verzorgen voor u het MJOP, bouwbegeleiding en calculaties, advies en projectmanagement en facilitair ontwerp. Onze facility en huisvestingsmanagers zorgen dat uw gebouw in goede staat is en zorgen dat u altijd voldoet aan de laatste standaarden omtrent duurzaamheid en veiligheid. Met Young Facility haalt u de expertise in huis om te zorgen voor een goed fundament voor uw huisvesting.

Huismeesterschap

Goed huismeesterschap verhoogt de sociale cohesie en het maatschappelijk rendement voor bewoners en eigenaren. Young Facility levert huismeesterdiensten die passen bij de cultuur en uitstraling voor een maximaal maatschappelijk rendement. 

Lees meer over Huismeesterschap

MJOP

Voor vastgoed is een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) van belang. Een MJOP leidt tot beheersing van onderhoudskosten, doordat kosten op korte (en lange) termijn inzichtelijke worden gemaakt. U komt niet voor verrassingen te staan en er kan budget voor worden gereserveerd.

Lees meer over MJOP

Young Facility voor uw organisatie

Actief meedenken in uw organisatie
Flexibiliteit in de samenwerking met opdrachtgevers staat voorop
Gebouw wat voldoet aan de laatste standaarden omtrent duurzaamheid en veiligheid
Huismeesterdiensten die passen bij de cultuur en uitstraling
Het opstellen en beheren van een MJOP

Anne en Hannie lopend door de lobby.jpg