MVO impactkaart 2022

Maatschappelijke impact 2022

Om een concrete invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen publiceren wij jaarlijks een impactkaart. Met deze kaart laten wij zien wat onze bijdrage aan de samenleving is en hoe wij een duurzaam bedrijfsmodel creƫren.

Met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen draagt Young Group bij aan de samenleving en creëren wij een duurzaam bedrijfsmodel. In de kaart laten wij dit concreet zien met acties van afgelopen jaren. Deze kaart gebruikt Young Group om transparantie te tonen rondom haar MVO activiteiten. Deze kaart bevat onderwerpen als goede doelen, medewerkerstevredenheid, medewerker initiatief, inclusie & diversiteit, duurzaam kantoor, circulaire inrichting en maatschappelijke impact. Zo hebben wij afgelopen jaar Dierentuin Artis en het Nationaal Ouderen Fonds ondersteund met een financiële bijdrage en hebben we ons ingezet tegen de eenzaamheid onder ouderen door rond de feestdagen te ondersteunen bij de bingo. Young Group collega Howard Dors heeft voor Rhiza Nederland bruikbare materialen ingezameld die in Suriname gebruikt worden voor het realiseren van onderwijs voor kansarme jongeren. Young Group biedt kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit project is in 2019 opgestart en biedt inmiddels 4,2% van het fotaal FTE aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 
Voor het Ashram College is een circulair inrichtingsontwerp ontwikkelt met 70% circulaire inzet. Daarnaast is een duurzaam kantoorconcept ontwikkeld voor het Amsterdam UMC wat de komende 10 jaar ingezet kan worden. Dit project is gerealiseerd door het efficiënter in te zetten van vierkante meters en energiegebruik zodat het kantoor langer in gebruik genomen kan worden.
Ook gaven de medewerkers van Young Group dit jaar aan Young Group met een 8,1 te beoordelen.

MVO impactkaart 2022.png

Klik hier voor onze Maatschappelijke Impactkaart van 2021.