Huisvesting onderwijs

Huisvestingsmanagement

Betrouwbaar huisvestingsmanagement is goud waard. Een goed onderhouden pand is immers het gezicht van een organisatie naar buiten toe en heeft veel invloed op de tevredenheid van de gebruikers van het pand. Door onze grote betrokkenheid en ruime ervaring is Young Group de ideale partner als het gaat om huisvestingsmanagement, van huisvesting van scholen tot huisvesting van kantoren en appartementen. 

IMG_0165.jpg

Facility management

Voor een goed beheer van zowel huisvesting onderwijs als van kantoren en appartementen is een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) essentieel. Door het opstellen van een MJOP maken wij het onderhoud en de kosten op de korte én lange termijn inzichtelijk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kan hiervoor budget worden gereserveerd. Op basis van de planning leveren wij vervolgens volledig huisvestingsmanagement door professioneel opgeleide huismeesters, inclusief de uitvoering van dagelijks onderhoud.

Huisvesting onderwijs

Onze afdeling School Facility is gespecialiseerd in gebouwbeheer en huisvesting van scholen. Wij werken met ervaren gebouwbeheerders voor onderwijsinstellingen, gespecialiseerd op gebied van projectmanagement en het controleren en beoordelen van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ondersteunen wij ook met advies of projectmanagement bij het inrichten of verhuizen van een onderwijsinstelling. Wij beschikken over een uitvoerige kennis over de actuele wet- en regelgeving op gebied van brandveiligheid en energiebesparende maatregelen. School Facility kan bovendien scholen ondersteunen en adviseren in de (Europese) aanbestedingsprocedures voor bijvoorbeeld sanitair of meubilair, of het complete aanbestedingstraject voor u uitvoeren.

_K9B7975

Huisvesting vastgoed

Met Young Facility zorgt u ervoor dat uw vastgoed altijd in uitstekende staat is. Wij leveren volledig huisvestingsmanagement voor het dagelijkse onderhoud, door ervaren huismeesters en gebouwbeheerders. Wij verzorgen bijvoorbeeld facilitair management voor Grant Thornton en Het Funenpark in Amsterdam. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitvoerige onderhoudsplanning, bouwbegeleiding, advies, projectmanagement, facilitair ontwerp en projectmanagement bij verhuizing. Zo hebben wij de verhuizing van het Erasmus MC in goede banen geleid: de grootste verhuizing in de afgelopen vijftig jaar in Nederland.

Wilt u meer weten over onze diensten op gebied van huisvestingsmanagement? Neem dan contact met ons op