Grant Thornton

Grant Thornton

Facilitair management op het gebied van schoonmaak, afval en brandveiligheid op alle 9 vestigingen.

Grant Thornton is adviseur op het gebied van accountancy en belasting. Er zijn in totaal 9 vestigingen verspreid over de Randstad. Vanuit het kantoor in Alphen aan den Rijn sturen zij voor deze vestigingen alle centrale diensten aan. 

Opdracht
Voor Grant Thornton verzorgt Young Facility de levering van verschillende schoonmaak- en sanitaire producten, pantry services, afvalstromen.

Bij alle vestigingen van Grant Thornton is Young Facility verantwoordelijk voor de brandveiligheid. Hieronder valt het onderhouden van de blusmiddelen en ontruimingsplattegronden.

Werkzaamheden

  • Leveren van sanitaire supplies en pantry services
  • Coördineren en monitoren afvalstromen
  • Jaarlijks onderhoud en keuringen blusmiddelen
  • Actueel houden van de ontruimingsplattegronden

Resultaat

  • Tijdige levering van benodigde producten en diensten
  • Gebouwen waarin de brandveiligheid ten alle tijden voldoet aan de normen

Toegevoegde waarde Young Facility
De brede ontzorging van Young Facility geeft opdrachtgevers de mogelijkheid op verschillende facilitaire vraagstukken aan Young Facility voor te leggen. Young Facility heeft intern verschillende experts, of het brandveiligheid betreft en invullen van uitbestede diensten zoals schoonmaak, Young Facility denkt mee met uw organisatie. 

Contact
Benieuwd wat Young Facility voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Klik dan hier Wij komen graag bij u langs op locatie.