Over Young Group

FMIS – een onmisbare tool in zorg én onderwijs

Een ondersteunende factor die daarnaast de kwaliteit van de facilitaire processen aanzienlijk verbetert: dat is het Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) in het kort. Binnen de zorg heeft het systeem zich met succes geïntegreerd én bewezen. Maar ook voor het onderwijs liggen hier kansen.

De Facility Portal (FMIS) is honderd procent gebaseerd op de wensen en bedrijfsvoering van een organisatie. De tool is gemakkelijk te hanteren en veilig in gebruik. Door FMIS aan te bieden als een software as a service (SAAS), kan deze software worden bereikt vanuit de cloud. Op deze manier kunt u altijd, waar u ook bent en welk device u ook gebruikt, in het systeem terecht.

Maar dat is nog niet alles. Alle informatie is te allen tijde up-to-date. Dat kan van pas komen bij besluitvorming en teamaansturing. Het systeem biedt een handig overzicht van de nodige informatie, acties, histories en afspraken. En met één druk op de knop wordt het gewenste rapport digitaal aangeleverd! Dit in combinatie met duidelijke workflows zorgt voor soepele bedrijfsprocessen en een bevordering van de productiviteit.

Een passend systeem voor iedere organisatie

Iedere organisatie is verschillend. Het is dan ook belangrijk om een hierop aansluitend systeem te gebruiken. Het Facilitair Management Informatie Systeem van School Facility past zich aan iedere organisatie aan door met meerdere modules te werken. En dat allemaal, zonder extra kosten te rekenen.

Mogelijke modules:

  • Aanvragen en meldingen
  • Contractbeheer
  • Bezoekersregistratie
  • Meerjarenonderhoud
  • Reserveringenbeheer

Over Young Group

Young Group richt zich op verschillende niveaus van facilitair en huisvesting. De organisatie is gesplitst in twee divisies, namelijk Young Facility en School Facility. School Facility richt zich op het onderwijs. De focus ligt op facilitiar en en huisvesting. Wij onmdersteunen scholen met het opstellen en uitvoeren planmatig onderhoud (MJOP), projectmanagement bij nieuwbouw, verhuizen en inrichten, aanbestedingsbegeding, digitaliseren van facilitaire processen (FMIS) én kennis over de wet- en regelgeving over onder andere brandveiligheid en energiebeheer in het onderwijs.

Wil je meer weten? Neem dan hier contact op!