Huismeester VVE

Huismeester en Gebouwbeheer gezocht voor VvE's, vastgoed, woon- of bedrijfscomplex? Young Facility voorziet uw VvE of complex van een professionele huismeester.

VvE en bedrijfsverzamelgebouwen
Young Facility heeft jarenlang ervaring met het leveren van huismeesters en gebouwbeheer voor vele VvE’s en bedrijfsverzamelgebouwen. Young Facility staat voor een gastvrij, duurzaam en dienstverlenend bedrijf waarbij flexibiliteit in de samenwerking met opdrachtgevers voorop staat.

Neem direct contact op via 0172-745085 of via info@youngfacility.nl en wij vertellen u graag meer. 

Huismeesterdiensten
Het huismeesterschap is een vak waar technische en sociale vaardigheden samensmelten in een klantgerichte dienstverlening. Onze huismeesters worden intern opgeleid en ontwikkelen zodoende hun sociale en technische vaardigheden optimaal. Met de inzet van ons facilitair portal is de huismeester in staat om gedegen beheer te leveren, meldingen ordelijk te registreren dan wel te ontvangen en de taken gestructureerd uit te voeren. De huismeester wordt altijd ondersteund door de professionele servicedesk en wordt aangestuurd door een ervaren facilitair manager. Om de continuïteit te waarborgen hanteren wij een buddy systeem met vaste vervangers bij vakantie of ziekte en maakt de huismeester dagelijks een dagrapportage.

Gebouwbeheer
De huismeester is het gezicht voor het gebouwbeheer bij de VvE’s en bedrijfsverzamelgebouwen. Wij leveren naast huismeesterdiensten ook volledig gebouwbeheer. Onze facility en huisvestingsmanagers zorgen dat uw gebouw in goede staat is en zorgen dat u altijd voldoet aan de laatste standaarden omtrent duurzaamheid en veiligheid. De combinatie van onze huismeesters en de service voor uw gebouwbeheer zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van onze korte lijnen en dienstverlening.

De voordelen voor van Young Facility voor u VvE, wooncomplex, vastgoed:
- Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar;
- Onze huismeesters verstaan hun vak;
- Het Buddy programma zorgt voor vaste vervangers;
- Het Facilitair portal zorgt voor online rapportages;
- Collectieve inkoopvoordelen voor kostenbesparingen;
- Een volledige ontzorging in uw dagelijks beheer.

Huismeester gezocht? Neem contact op met Young Facility voor het bespreken van de mogelijkheden. Neem direct contact op via 0172-745085 infof via info@youngfacility.nl en wij vertellen u graag meer.

Young Facility heeft al jaren ervaring in het outsourcen, detacheren, uitzenden van huismeesters en conciërges. Als u op zoek bent naar een huismeester of conciërge voor tijdelijke vervanging, ziekte vervangingen of structureel uitbesteden van de huismeesterdiensten. Dan bent u bij Young Facility aan het goede adres. Een huismeester of conciërge inhuren kan via Young Facility zowel flexibel als structureel.

Young Facility werkt o.a. met huismeesters, handyman en conciërges in Alphen aan de Rijn, Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leiden, Den HaagGouda, Woerden en Utrecht, Haarlem, Katwijk, Noordwijk, Bloemendaal, Heemstede, Almere, Amersfoort, Delft.