Receptioniste gezocht

Receptioniste gezocht regio Amsterdam?
Young Facility maakt het mogelijk receptionistes, voor lange of korte termijn, te detacheren. Bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Daarnaast kunt u uw gehele receptie aan ons uitbesteden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Wij nemen uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen. 

Receptioniste(s) gezocht? Neem contact op met Young Facility via 0172-745085 of via info@youngfacility.nl. Young Facility denkt graag met u mee!

Een gastvrij ontvangst bij uw bedrijf is van groot belang voor het neerzetten van een hoogwaardig gastvrije en professionele beleving. Young Facility verzorgt voor haar opdrachtgevers receptiediensten en is bedreven in het outsourcen van de receptiediensten binnen bedrijven. Outsourcing van de receptie biedt voor veel bedrijven een verbetering van gastvrijheid, innovatie en continuïteit van de dienstverlening. 

De receptionisten van Younng Facility:

√ Gastvrije en representatieve receptionisten
√ Alle receptionisten zijn BHV gecertificeerd met jaarlijkse herhalingen
√ Trainingen op het gebied van hospitality en digitale systemen
√ Dagelijkse ontzorging op het gebied van planning en inzet btreffende de receptiebalie
√ Achtervang van ingewerkte buddy’s in geval van ziekte of verlof vaste receptioniste

Naast structurele inzet van receptioniste(n) maakt Young Facility het mogelijk receptioniste(n), voor lange of korte termijn, te detacheren. Bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Wij nemen uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen. 

Receptioniste gezocht: Outsourcing Receptie- en Ontvangstdiensten
Young Facility kan u helpen bij de uitvoering van uw Facilitaire Zaken of kan het uw facilitaire taken volledig uit de handen nemen.Young Facility verzorgt voor haar opdrachtgevers Receptiediensten en Ontvangstdiensten en is bedreven in de Outsourcing van de Receptie en Ontvangst bij bedrijven.

Young Facility is actief in het Uitbesteden, Outsourcen, Detacheren van Receptiediensten en Ontvangstdiensten, Bijvoorbeeld in de Randstad zoals omgeving AmsterdamDen Haag, UtrechtRotterdam, en door heel Nederland

Naast het Detacheren, Uitbesteden en Outsourcen van Receptie en Ontvangstdiensten, Bieden wij Ondersteunend Personeel zoals Conciërges, Huismeesters, Handyman, Beveiligers, Front Office Medewerkers. Onze Facilitaire Dienstverlening kent drie pijlers: Facilitair Management, Huisvesting Management en Hospitality Management.

Receptioniste gezocht? Benieuwd hoe gastvrij uw receptie kan worden? Neem vrijblijvend contact op met Young Facility en wij komen graag langs voor een kennismaking. Neem dan contact met ons op via 0172-745085 of via info@youngfacility.nl. Young Facility denkt graag met u mee