Facility

Young Facility biedt integrale facilitaire dienstverlening waarbij zij bedrijven ondersteunt in het beleid en de uitvoering betreffende procesmanagement, kwaliteitsmanagement, personeel, inkoop- en contractbeheer, onderhoud strategie en advies. Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot onze Servicedesk voor het monitoren van de voortgang en (online) toegang tot de expertise van onze facilitair, huisvesting en hospitality professionals. Alles op maat.

Inkoop en contractbeheer

Wij zijn trots op ons collectieve inkoopprogramma, waardoor u kan profiteren van aanzienlijke kortingen en positief beoordeelde leveranciers. Wij hebben ruime ervaring in het proactief beheren van contracten met leveranciers en nemen deze zorg voor u uit handen.

Lees meer over Inkoop en contractbeheer

Facility Service Desk

Wij hebben, in samenwerking met Spacewell, onze expertise ingezet om organisaties met ons Facility Management Informatie Systeem (FMIS) te ondersteunen en de kwaliteit van de facilitaire processen te verbeteren. 

Lees meer over Facility Service Desk

Integraal Facility Management

Integraal Facility Management is een optimale samenwerking tussen opdrachtgevers en Young Facility voor lange termijn projecten. De intensiteit van de samenwerking en uitbesteding van het facilitair management en -beheer bepalen we samen.

Lees meer over Integraal Facility Management

Young Facility voor uw organisatie

  • Actief meedenken met uw organisatie
  • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • Transparantie en gastvrijheid
  • Korte communicatielijnen met een vast contactpersoon
  • ISO 9001 en NEN4400-1 gecertificeerd

Anne en Hannie.jpg