Over Young Group

Professionele verhuizing van uw kantoor

Uw kantoor verhuizen? Young Facility neemt graag het werk voor u uit handen. Met jarenlange ervaring en affiniteit met facilitair en huisvesting bieden wij u de juiste begeleiding bij de verhuizing van uw kantoor. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u zich op andere zaken focussen, die ook gewoon moeten doorgaan!

Samen met u als klant worden de wensen van de verhuizing van het kantoor in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt er een weldoordacht plan opgesteld. Stap A tot en met stap Z nemen wij voor u uit handen, zodat u volledig wordt ontzorgt en zich kunt richten op andere zaken.

Factoren verhuizing kantoor

Factoren die bij de verhuizing van uw kantoor een rol spelen zijn onder andere het opstellen en bewaken van een integrale planning van de verhuizing, de aanbesteding van het juiste verhuisbedrijf, het inventariseren van wat er verhuisd dient te worden en de coördinatie van de opschoonronde. Maar ook na de verhuizing zijn wij er voor u. Zo zorgen we voor een goede basis door de opstart van facilitaire zaken. Denk hierbij aan sleutel- en contractbeheer, schoonmaak en het huishoudelijke regelement. Door goed contact met de betrokken partijen behouden we het overzicht. Daarnaast zorgen we ervoor dat het gehele proces goed bewaakt wordt. Hierdoor verloopt de gehele verhuizing probleemloos.

Het resultaat is een zorgeloze oplevering van uw nieuwe kantoorruimte. Een ruimte die de basis vormt voor een fijne werkomgeving voor u en uw collega’s en waar u zich geen zorgen over hoeft te maken.

Over Young Group

In 2008 richtte Bart de Jong Young Group op. Nu, jaren verder, houden hij en zijn medewerkers zich dagelijks bezig met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren. Samen vormen ze een hecht team, die elkaar aanvult met hun verschillende expertises binnen facilitair en huisvesting.

Young Group is gespecialiseerd in het faciliteren en huisvesten van vastgoedondernemingen en onderwijsinstellingen. Van operationeel tot strategisch niveau: Young Group zorgt ervoor dat het gehele proces soepel en verloopt. Uw kantoor probleemloos verhuizen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0172-745085 of stuur een mailtje naar info@younggroup.nl.