Professionele huismeester

Een professionele huismeester is onmisbaar om uw bedrijfspand of appartementencomplex in optimale conditie te houden. De huismeester is hét aanspreekpunt voor de huurders en gebruikers van uw gebouw en zorgt ervoor dat eventuele problemen preventief en snel worden gesignaleerd en opgelost.  Hij voert dan ook een aantal uiteenlopende taken uit, die alle belangrijk zijn voor het goed laten draaien van uw gebouw. Al onze huismeesters worden intern opgeleid, zowel op gebied van technische als sociale vaardigheden.

Technisch medewerker

In de rol van technisch medewerker zorgt de vastgoedbeheerder voor het uitvoeren van kleine reparaties en andere technische werkzaamheden. Als zich een technisch probleem voordoet dat buiten zijn bevoegdheid ligt, weet de beheerder snel de geschikte partij in te schakelen om de klus te klaren. De beheerder staat dichtbij de huurders, en kan daardoor snel oplossingen bieden om klachten te voorkomen. Zo blijft uw gebouw uitstekend onderhouden en blijven de gebruikers tevreden.


Huismeester

Als huismeester leggen onze beheerders de nadruk op een goede band met de huurders en een goede sociale cohesie tussen de huurders onderling. Met het oog hierop hebben wij op basis van onze praktijkervaring een community portal ontwikkeld. De huismeester en de huurders kunnen dit online prikbord gebruiken om contact met elkaar te houden, zodat iedereen op de hoogte is van belangrijke updates. Op deze manier bent u verzekerd van veiligheid, netheid en saamhorigheid in uw pand.

d35d4f832392be042a3c35a66bd25607

Onderhoudsplanning

Onze vastgoedbeheerders werken op basis van een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP). Met behulp van deze planning brengen wij het onderhoud en de daarmee gepaard gaande kosten in kaart, zowel op de korte als de lange termijn. Op deze manier kunnen wij facilitaire diensten aanbieden die precies aansluiten op uw wensen en behoeften, en wordt u niet verrast door onverwachte uitgaven.

Wilt u ook een tiptop onderhouden gebouw? Neem contact op met onze huisvestingsexpert via 0172 - 74 50 85 voor een vrijblijvend advies.