Conciërgediensten

Conciërges moeten veelzijdig zijn. Zij zijn immers niet alleen verantwoordelijk voor de praktische zaken als klein onderhoud en toezicht in het gebouw. De conciërge is het gezicht van de school. School Facility begrijpt dit en stelt hoge eisen aan haar conciërges. Onze conciërges worden intern opgeleid en ontwikkelen zodoende hun sociale en technische vaardigheden optimaal. Op deze manier bent u verzekert van een representatieve conciërge die uw onderwijsinstellingen van kwalitatief hoogstaande ondersteuning voorziet.

De conciërges van School Facility

Conciërges moeten veelzijdig zijn. Zij zijn immers niet alleen verantwoordelijk voor de praktische zaken als klein onderhoud en toezicht in het gebouw. De conciërge is het gezicht van de school. School Facility begrijpt dit en stelt hoge eisen aan haar conciërges. De conciërges van School Facility:

  • Worden getraind op zowel technische als sociale vaardigheden;
  • Zijn pedagogisch onderlegd;
  • Beschikken over een BHV certificaat.

Toegevoegde waarde

Facilitair expertise

De conciërges worden aangestuurd door een facilitair manager vanuit School Facility. Dit maakt het mogelijk voor de conciërge om te sparren met een facilitair opgeleid contactpersoon om zijn/haar werk zo goed mogelijk uit te voeren. Onze facilitair leidinggevende denkt ook graag met u mee over facilitaire of huisvestingsvraagstukken heeft. Naast de kennis van de facilitair leidinggevende, beschikt School Facility over meerdere projectmanagers met verschillende expertise gebieden.

Continuïteit en kwaliteit

Voor de inhuur van een conciërge, werkt School Facility met een buddysysteem. Het buddysysteem houdt in dat op de achtergrond een collega conciërge op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen bij uw onderwijsinstelling. Bij afwezigheid door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, kunnen wij de inzet opvangen met een buddy, zodat de dienstverlening gewoon door kan gaan.

Op deze manier bent u verzekert van een representatieve conciërge die uw onderwijsinstellingen, medewerkers en leerlingen van kwalitatief hoogstaande ondersteuning voorziet.

School Facility voor het onderwijs

  • Actief meedenken met uw organisatie
  • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • Transparantie en gastvrijheid
  • Korte communicatielijnen met een vast contactpersoon
  • ISO 9001 en NEN4400-1 gecertificeerd

Romy op de trap bij SCOPE