Concierge gezocht


School Facility heeft jarenlang ervaring met het leveren van conciërgediensten binnen het onderwijs. School Facility staat voor een gastvrij, duurzaam en dienstverlenend bedrijf waarbij flexibiliteit in de samenwerking met opdrachtgevers voorop staat.

Conciërgediensten
Conciërge is een functie waar technische en sociale vaardigheden samensmelten in een klantgerichte dienstverlening. Onze conciërges worden intern opgeleid en ontwikkelen zodoende hun sociale en technische vaardigheden optimaal. Met de inzet van ons facilitair portal is de conciërge in staat om gedegen beheer te leveren, meldingen ordelijk te registreren dan wel te ontvangen en de taken gestructureerd uit te voeren. De conciërge wordt altijd ondersteund door de professionele servicedesk en wordt aangestuurd door een ervaren facilitair manager. Om de continuïteit te waarborgen hanteren wij een buddy systeem met vaste vervangers bij vakantie of ziekte en maakt de huismeester dagelijks een dagrapportage.

”Facility en hospitality hand in hand binnen uw onderwijsinstelling met School Facility”


De voordelen voor u:
- Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar;
- Onze conciërges verstaan hun vak;
- Het Buddy programma zorgt voor vaste vervangers;
- Het Facilitair portal zorgt voor online rapportages;
- Een volledige ontzorging in uw dagelijks beheer.

Conciërge gezocht? Neem contact op met School Facility voor het bespreken van de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@schoolfacility.nl of bel naar 0172-745085.

Concierge gezocht SchoolFacility.nl

School Facility, Facilitair dienstverlening met een specialisme binnen het onderwijs. Receptie, conciërge of ander facilitair en onderwijsondersteunend personeel gezocht? Neem contact op met de facilitair professionals van School Facility.

www.schoolfacility.nl