Huisvesting

School Facility is gespecialiseerd in gebouwbeheer en huisvesting. Wij hebben getrainde gebouwbeheerders binnen onderwijsinstellingen op het gebied van projectmanagement, conditiemeting en planmatig onderhoud. Daarnaast beschikken wij over actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, energiebesparende maatregelen en het beheren, controleren en beoordelen van onderhoudswerkzaamheden.

MJOP

School Facility verzorgt voor u de meerjarenonderhoudsplanning, ook wel de MJOP. Wij verzorgen onder andere bouwbegeleiding en calculatie, advies en projectmanagement en het facilitair ontwerp.

Lees meer over MJOP

Verhuismanagement

School Facility ondersteunt (interne) verhuizingen met projectbegeleiding en coördinatie. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en begrijpen dat een verhuizing niet ten koste mag gaan van het primaire proces: het onderwijs.

Lees meer over Verhuismanagement

Aanbestedingen

Onderwijsinstellingen zijn verplicht om diensten boven de €215.000 in te kopen via een Europese aanbesteding. School Facility biedt advies in (Europese) aanbestedingstrajecten van scholen en bedrijven en kan ook het complete aanbestedingstraject voor u uitvoeren.

Lees meer over Aanbestedingen

School Facility voor het onderwijs

  • Actief meedenken met uw organisatie
  • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • Transparantie en gastvrijheid
  • Korte communicatielijnen met een vast contactpersoon
  • ISO 9001 en NEN4400-1 gecertificeerd

Romy op de trap bij SCOPE