hospitality

Als onderwijsinstelling is het uitstralen van de onderwijsvisie van belang en dat begint direct bij binnenkomst. School Facility biedt Hospitality Management die aansluit bij uw visie doordat wij observeren en de dialoog aangaan, want geen onderwijsinstelling is hetzelfde.

Receptie diensten

School Facility maakt het mogelijk receptionistes, voor lange of korte termijn, te detacheren. Daarnaast kunt u uw gehele receptie aan ons uitbesteden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. 

Lees meer over Receptie diensten

Conciërge diensten

Onze conciërges zijn veelzijdig en het gezicht van uw school. Zij worden intern opgeleid en ontwikkelen zodoende hun sociale en technische vaardigheden optimaal. Op deze manier bent u verzekerd van een representatieve conciërge die uw onderwijsinstellingen van kwalitatief hoogstaande ondersteuning voorziet. 

Lees meer over Conciërge diensten 

Facility portal

Het portal zorgt voor onder andere werkorders voor conciërges, schoonmaak, catering en andere ondersteunende diensten, signaleert afwijkingen in de gemaakte (contract)afspraken zodat tijdig kan worden bijgestuurd. Verder biedt het bondige en krachtige rapportagemogelijkheden die als input kunnen dienen voor leverancier- en/of werkoverleg.

Lees meer over Facility Portal

School Facility voor het onderwijs

  • Actief meedenken met uw organisatie
  • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
  • Transparantie en gastvrijheid
  • Korte communicatielijnen met een vast contactpersoon
  • ISO 9001 en NEN4400-1 gecertificeerd

Romy op de trap bij SCOPE