School verhuizen en inrichten

School Facility is specialist op het gebied van professionele schoolinrichting en schoolverhuizing. Wij zorgen voor een gedegen advies en een probleemloos proces door uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen. Het resultaat is de oplevering van een gebruiksklaar schoolgebouw waar leerlingen en docenten zich thuis voelen. Wij begeleiden het project volledig, door in nauw contact te staan met zowel de school als alle andere betrokken partijen, zoals verhuisbedrijven, leveranciers van meubilair en materialen en -in geval van nieuwbouw- de uitvoerder van de bouw. Door middel van onze ruime expertise en ervaring in het inrichten en verhuizen van onderwijsinstellingen bent u verzekerd van een soepele afwikkeling en een goed bewaakt proces.

 

Inrichting van de school

Wij zorgen ervoor dat de schoolinrichting volledig functioneel wordt opgeleverd en u het gebouw direct kunt betrekken. In geval van nieuwbouw stemmen wij onze planning af met het bouwbedrijf. Zo benutten wij de tijd en het budget optimaal en is het zeker dat het gebouw aan de eisen van de inrichting voldoet. Als er binnen in de nieuwbouw lichtwering moet worden bevestigd, is het bijvoorbeeld van belang dat daarvoor de juiste bouwkundige voorzieningen aanwezig zijn. Dat vergt een intensieve afstemming met het ontwerp en bouwteam. Ook regelen wij de inkoop van onder meer keukens, lockers, sanitair, meubels, beplanting, gyminrichting, audiovisuele middelen, bewegwijzering en BiNaSk-inrichting. Natuurlijk maakt de school de definitieve besluiten: daarom stemmen wij het inkoopbeleid van de schoolinrichting zorgvuldig met u af en leggen we de keuzes met een gedegen advies voor.

   IMG_0162.jpg       IMG_0165.jpg


Schoolverhuizing

Ook de daadwerkelijke schoolverhuizing regelen wij van begin tot eind. Een succesvolle schoolverhuizing is afhankelijk van een goede projectbewaking, daarom regelen wij de communicatie met alle betrokken partijen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Wij zorgen voor het opstellen en bewaken van de integrale planning van de schoolinrichting en schoolverhuizing, de aanbesteding en inkoop van het verhuisbedrijf, de inventarisatie van de te verhuizen objecten, de coördinatie van de opschoonronde, en een probleemloze verhuizing en ontmanteling. Ook coördineren wij de opstart van facilitaire zaken, zoals sleutelbeheer, contractbeheer, schoonmaak, inwerken conciërges en het huishoudelijke regelement.

Uw school probleemloos inrichten of verhuizen? Neem voor meer informatie contact op met onze verhuisconsultant, via 0172 745085.