Wederom FD Gazellen!

Young Group wint de FD gazellen award

Young Group wint voor de derde keer op rij de FD Gazellen Award!

Op 6 november 2018 heeft Young Group voor de 3e keer op rij de FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen! De FD Gazellen Award is een initiatief van Het Financieel Dagblad. De FD Gazellen Award is een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder jaar selecteert het FD per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei, zij dingen mee naar de landelijke hoofdprijs. 

Young Group behoort met haar facilitair- en huisvesting dienstverlening tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een prestatie waar wij als bedrijf zeer trots op zijn! Young Group bestaat uit 3 bedrijven en richt zich met het haar facilitaire kennis op de sectoren onderwijs en vastgoed. Young Group biedt met haar no-nonsense mentaliteit facilitaire dienstverlening aan op het meest integrale vlak. 

Young Group is actief in facilitaire uitvoering, coördinatie en management door met onze opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Sinds de oprichting in 2008 is Young Group uitgegroeid tot een succesvol facilitair dienstverlener. 


Gazellen 2018 Team