Top 250 Groeibedrijven 2021

Young Group is een Groeibedrijf 2021

De lijst van 2021 is bekend! Young Group behoort ook in 2021 tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland.

De Top 250 Groeibedrijven is een jaarlijks terugkerende publicatie van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. De publicatie is onderdeel van het langdurige onderzoek naar snelgroeiende bedrijven van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Wij zijn ontzettend vereerd en trots om een plek in de Top 250 te hebben bemachtigd dankzij de dagelijkse inzet van al onze medewerkers. Door het leveren van maatwerk en het streven naar vernieuwing blijven wij onze opdrachtgevers trouw in samenwerking en benutten wij kansen voor groei als bedrijf in kwaliteit en omvang. Young Group is een hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan. Ons doel is om kennisleider te zijn met specialisme binnen het onderwijs en vastgoed. Wij leggen de lat dagelijks hoger door continue ontwikkeling op het gebied van innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit.

Wilt u meer weten over de Top 250 Groeibedrijven? Klik dan hier

´Groeibedrijven zorgen voor meer banen. Daar profiteert de hele economie van. [..]. Groeibedrijven zijn een belangrijke groei- en vernieuwingsmotor voor onze economie. Ze creëren de banen van de toekomst, en maken zo onze economie weerbaarder en wendbaarder.' - NLgroeit.nl

top 250 infographic