12,5 jaar YG

Young Group bestaat 12,5 jaar

Op 2 november 2008 heeft Bart de Jong zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en was de start van Young Group een feit. Young Group is uitgegroeid tot specialist in facilitair en huisvesting met de focus op vastgoed en onderwijs.


De eerste opdrachtgever was het Ashram College, waar Bart onder andere de audiovisuele middelen verzorgde en de schoolfeesten organiseerde.


Bijzondere projecten
De afgelopen 12,5 jaar heeft Young Group en ontzettend mooie ontwikkeling doorstaan. Zo hebben wij aan een aantal grootschalige verhuizingen onze toegevoegde waarde geleverd. In 2018 heeft Young Group haar bijdrage geleverd aan één van de grotere ziekenhuisverhuizingen in Europa van de afgelopen jaren, namelijk de verhuizing van het Erasmus MC. Naast deze verhuizing heeft Young Group vergelijkbare projecten begeleid bij de TU Delft en Universiteit Leiden. Verder zijn er meerjarige samenwerkingen binnen het onderwijs gerealiseerd met onder andere Scope Scholengroep, Carmel College en ZAAM Scholengroep.

Onze diensten
Naast projectmanagement levert Young Group ook huismeester- en receptiediensten. Zo zijn onze medewerkers bijvoorbeeld actief bij het Lumax in Utrecht en één van de grootste wooncomplexen in Nederland, Het Funenpark. Young Group huurt een kantoorruimte bij ScaleHub in Amsterdam. Dit is een groeiend concept waar wij dus zelf huurder zijn, maar waar wij het huismeesterbeheer uitvoeren. Kortom, Young Group heeft de afgelopen jaren mooie projecten op haar naam staan en langdurige samenwerkingen gerealiseerd.

Groeibedrijf
Waar wij als Young Group trots op zijn is dat wij 5 jaar op rij een FD Gazelle award in ontvangst hebben mogen nemen voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Young Group is een hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Wij steunen Artis door middel van onze adoptie van een zwarte kuifmakaak. Ook doneren wij aan het Rode Kruis en maken wij onze medewerkers bewust van een goede gezondheid door de inzet van de Ommetje-app van de Hersenstichting. Wij stimuleren de maatschappelijke initiatieven van onze medewerkers. 


Gedrevenheid
Onze gedrevenheid uit zich in de jarenlange groei met als eindresultaat een organisatie met meer dan 50 medewerkers. In de toekomst zetten wij onze constante groei en verbetering in omvang en kwaliteit door om kennisleider binnen onze vakgebieden te zijn.