Receptie Lumax

Receptiediensten bij monumentaal pand LUMAX in Utrecht

Per 1 september 2020 verzorgt Young Facility de receptiediensten voor Gemeente Utrecht bij het Lumax-gebouw.

Het Lumax-gebouw is sinds 2000 in het bezit van Gemeente Utrecht en betreft een prachtig monumentaal pand. Het pand deed van 1918-1998 dienst als drukkerij en biedt vandaag de dag, als bedrijfsverzamelgebouw, kantoorruimten aan diverse huurders. Het pand beschikt over 45 units, verdeeld over 4 bouwlagen. Het gebouw heeft een karakteristieke uitstraling en bevat veel elementen uit de tijd dat het pand gebruikt werd als drukkerij.

Dagelijks is Young Facility aanwezig om de receptie en het beheer van het pand te verzorgen waarbij service hoog in het vaandel staat. De receptie staat klaar voor de gebruikers en bezoekers van het pand door het eerste aanspreekpunt te zijn en te ondersteunen in o.a. het aannemen en verzorgen van post. 

Het multi tenant gebouw bevat een diversiteit een huurders, waardoor mooie samenwerkingen en creatieve ideeën kunnen ontstaan. 


Bent u of kent u iemand die geïnteresseerd is in het huren van een kantoorruimte in dit prachtige gebouw. Neem dan gauw contact op via 0172 74 5085 of mail naar servicedesk@younggroup.nl of beheerlumax@younggroup.nl voor de mogelijkheden.

Voorkant gebouw Lumax Utrecht.jpg

Multi-tenant building ‘Lumax’, Ondiep-Zuidzijde 6, 3551 BW Utrecht