Oplevering Leerpark

Oplevering Groene Hart Leerpark

Ondanks de moeilijke omstandigheden dankzij het coronavirus, is het nieuwe schoolgebouw van het Groene Hart Leerpark in Alphen aan den Rijn op de toegezegde opleverdatum daadwerkelijk opgeleverd.

School Facility is bij dit project betrokken als projectmanager verhuizen en inrichten. Wij begeleiden de inkooptrajecten van inventaris voor de nieuwbouw, de voorbereidingen van de verhuizing en coördinatie op inhuizing. Ook fungeren wij als brug tussen bouwmanagement en de gebruikers, zoals de medewerkers en docenten. Wij vertalen de wensen van het onderwijs in een inrichting en ingebruikname van het pand. Dit verhuisproject omvat de levering van onder andere meubilair, praktijkinrichting, lockers, ICT en los inventaris, de verhuizing van bestaand meubilair en tot slot het op circulaire wijze leeg opleveren van het oude pand.

De nieuwbouw van het Leerpark biedt met een vloeroppervlak van 9.265 m2 plaats aan ruim 750 vmbo-leerlingen. Drie nieuwe gymzalen, realistische praktijklokalen voor techniek, dienstverlening en media, theorielokalen en een fraaie lichte en overzichtelijke aula moeten de leerlingen straks een fijne en leerzame tijd op school bezorgen. Vanaf 31 augustus 2020 nemen de leerlingen al hun intrek in de school.

 Bron tekst : Scope Scholengroep