Huismeesterschap

Huismeesterschap door de jaren heen

De afgelopen 12,5 jaar heeft het huismeesterschap van Young Facility grote ontwikkelingen door gemaakt. Lees snel verder!

De eerste opdrachtgever voor huismeesterdiensten was de VvE Gouwezone in Gouda. Hier was Young Facility verantwoordelijk voor het beheer van een parkeergarage en de algemene ruimte. Deze opdracht begon oorspronkelijk als het schoon en veilig houden van het complex, maar deze werd als snel uitgebreid tot een totaal pakket voor facilitair beheer. Ook het beheer van het maaiveld, calamiteitendiensten en strooidiensten kwamen hier bij. De afgelopen paar jaren heeft het team van Young Facility hard gewerkt om de huismeesterdiensten te optimaliseren en verder door te ontwikkelen. Benieuwd naar een greep uit onze opdrachtgevers van de afgelopen jaren? Bekijk onze cases.


Huismeesterdienstverlening is meer dan de inzet van één persoon
Op dit moment zijn onze huismeesterdiensten meer dan de inzet van een persoon. Het is een dienst waar bedrijfszekerheid, expertise en gastvrijheid voorop staan. Onze huismeester kunnen terugvallen op onze servicedesk om de continuïteit van de dienstverlening te borgen bij afwezigheid, buiten werktijden of bij piekmomenten. Ook in geval van specifieke vraagstukken biedt de servicedesk expertise om de huismeester bij te staan. Om het brede werkveld van de huismeester te kunnen invallen, is terugvallen op expertiseleden binnen de servicedesk mogelijk. Hierdoor kan de huismeester zelf de regie houden op locatie. Onze huismeesters zijn zeer gecommitteerd aan de opdrachtgever en worden beschouwd als onderdeel van het team van de opdrachtgever.


Onze huismeesterdienstverlening is continu in ontwikkeling
Het totaalpakket van onze huismeester is ontstaan door onze drive om elke dag onze dienstverlening te verbeteren. In de afgelopen jaren is het dienstverleningspakket verbreedt en krijgt ook de inzet van digitale middelen zoals ons FMIS, meldingen en dagrapportages een steeds belangrijkere plek.

Kortom, de huismeesterdiensten van Young Facility zijn meer dan de inzet van een persoon, namelijk een totaalpakket voor ontzorging. Door de inzet van een vaste huismeester en een buddy, inclusief ondersteuning van de servicedesk en ons FMIS systeem, leveren wij een totaal pakket voor een gastvrije dienstverlening. De afgelopen jaren hebben wij onze huismeesterdiensten uitgebreid tot een totaalpakket.


Contact

Bent u benieuwd wat de huismeesters van Young Facility voor uw vastgoed kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@younggroup.nl of 0172-745085 voor een vrijblijvend adviesgesprek.