Uitbesteden receptie

Een optimale gastvrijheidsbeleving

‘Een eerste indruk maak je maar één keer’, en dat geldt ook voor uw bedrijf of onderwijsinstelling. Hoe ga je ervoor zorgen dat dit een blijvende positieve indruk is?


Een gastvrij ontvangst

Hospitality binnen de werkomgeving is van essentieel belang en kan grote waarde toevoegen aan de organisatie. Met het  trainen en detacheren van onze hospitality medewerkers personeel dragen wij graag bij aan het creëren van een inspirerende omgeving binnen uw bedrijf of onderwijsinstelling. Het uitbesteden van de receptie bij Young Group staat voor vergroting van de gastvrijheidsbeleving.

Young Group verstaat onder hospitality het bieden van een hoogwaardige totaal beleving die aansluit bij de behoefte van de klant (medewerker, bezoeker, leverancier etc.) en tevens het streven deze behoefte te overtreffen. Deze totaal beleving wordt gecreëerd door een perfect samenspel van de omgeving, de processen, middelen en gastheerschap. Middels Hospitality trainingen traint Young Group haar receptiemedewerkers om deze gebieden optimaal te benutten.


De voordelen van het uitbesteden van de receptie

Door het uitbesteden van de receptie bij Young Group bent u verzekert van een hoge mate van gastvrijheidsbeleving bij  medewerkers, klanten en leveranciers.

  • Gastvrije en representatieve receptionisten.

  • BHV gecertificeerd met jaarlijkse herhalingen.

  • Trainingen op het gebied van hospitality en digitale systemen.

  • Dagelijkse ontzorging op het gebied van planning en inzet.

  • Achtervang van ingewerkte buddy’s in geval van ziekte of verlof.

Naast structurele inzet van onze receptioniste(n) is detacheren een mogelijkheid, bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Ook nemen wij uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen.


Contact

Geen zorgen meer over de invulling en continuïteit van de receptie? En altijd verzekerd zijn van een kwalitatief en representatief ontvangst? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via 0172-745085 of info@younggroup.nl