Verhuizen en inrichten van een nieuwbouw school

Op zoek naar advies of projectmanagement voor uw nieuwbouw school? School Facility denkt mee met uw onderwijsinstelling en ontzorgt u waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het in goede banen leiden van een verhuizing, het functioneel gereed opleveren van de onderwijshuisvesting, contractmanagement, advies over de inrichting van de school, inkoop van de inrichting en nog veel meer.

Projectmanagement

IMG_0166

Het betrekken van een nieuwbouw school heeft heel wat om het lijf. Vaak is er meer tijd en expertise nodig dan er op dat moment beschikbaar is. Daarom kunnen wij de verhuizing en inrichting van een school van A tot Z begeleiden. Bij ieder project voor schoolhuisvesting zorgen wij voor een soepel lopend proces en een succesvolle afronding, waarbij we het projectbudget nauwlettend in de gaten houden. Zo vormt School Facility de ideale schakel tussen de externe partijen, zoals het projectmanagement bouw, de verhuizers, de leveranciers van de inrichtingselementen en de schoolleiding en docenten.

Inrichting

Wij zorgen ervoor dat het nieuwbouw schoolgebouw volledig functioneel wordt opgeleverd. U kunt ons al inschakelen als de eerste steen van de nieuwbouw nog gelegd moet worden: dan kunnen wij onze planning voor de inrichting afstemmen met de planning van het projectmanagement bouw. Als er bijvoorbeeld binnen lichtwering in de nieuwbouw moet komen, is het namelijk van belang dat er juiste bouwkundige voorzieningen voor de bevestiging. Dat vergt een intensieve afstemming met het ontwerp en bouwteam. Ook regelen wij de inkoop van onder meer keukens, lockers, sanitair, meubels, beplanting, gyminrichting, smart tv’s, audiovisuele middelen, bewegwijzering, BiNaSk-inrichting. Natuurlijk stemmen wij het inkoopbeleid hiervan zorgvuldig met de school af.

Verhuizing

Ook voor het zorgvuldig in goede banen leiden van de fysieke verhuizing kunt u bij ons terecht. Wij regelen bijvoorbeeld de aanbesteding en de inkoop van de verhuisleverancier, inventariseren de te verhuizen objecten, coördineren de ontmanteling, zorgen voor een vlekkeloze verhuizing en ontmanteling en stellen een verhuisinstructie op met praktische tips voor de docenten. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een probleemloze verhuizing naar de nieuwbouw school en kan u op de geplande datum van start met het geven van lessen.

Maak snel een afspraak om de verhuizing van uw nieuwbouw school te regelen! Mailen en bellen mag altijd. Wij zijn bereikbaar via 0172 74 5085 of mail naar info@schoolfacility.nl.