ebook

Meerjarenonderhoudsplanning – overzichtelijk in één systeem

Wanneer u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VVE). U bent dan samen met de andere appartementseigenaren in uw complex verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. Hierbij hoort ook het sparen voor toekomstig onderhoud aan het gebouw. Dat geldt ook voor onderwijsinstellingen. Voor de VVE en voor de schoolleiding maakt het FMIS van School Facility het mogelijk om zelfstandig het meerjarenonderhoudsplan per schoollocatie te beheren. Het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) helpt om dit alles inzichtelijk te maken.

Waar heeft u inzicht in, bij een meerjarenonderhoudsplanning?

Bij een meerjarenonderhoudsplanning heeft u inzicht in uw onderhoudskosten, weet u wat u maandelijks moet reserveren en voldoet u aan de wettelijke verplichtingen. Young Group maakt het mogelijk om vastgoedbeheer, zoals het meerjarenonderhoudsplan, te beheren op het gebied van financiën, duurzaamheid en uitvoering. En dat allemaal in een helder en overzichtelijk rapport.

Dit wordt gerealiseerd door contracten, certificeringen, periodiek onderhoud en informatiebronnen binnen hetzelfde systeem vast te leggen. Het gevolg van het centraliseren van deze gegevens binnen één systeem is overzicht, grip en tijdbesparing. Werkt u met budgetten? Ook dat wordt ondersteund door de module. Niet alleen kunnen actuele standen direct uitgelezen worden, ook worden deze schematisch weergegeven. Daarnaast kunnen handige stukken zoals bouwtekeningen, taxaties en vergunningen gemakkelijk worden toegevoegd. Zo zijn deze op ieder moment in te zien.

Young Group

In 2008 besloot Bart de Jong om Young Group op te richten. Vandaag de dag is het team uitgebreid tot medewerkers met allen hun eigen expertise. Samen houden zij zich iedere dag bezig met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren.

Young Group houdt zich bezig met het faciliteren en huisvesten van vastgoedondernemingen en onderwijsinstellingen. Van operationeel tot strategisch niveau: Young Group zorgt ervoor dat het gehele proces soepel en verloopt. Uw meerjarenonderhoudsplan overzichtelijk binnen één systeem? We helpen u graag. Bel naar 0172-745085 of stuur een mailtje naar info@younggroup.nl.