Gebouwbeheerder

De gebouwbeheerder is de rots in de branding voor menig Vve. Een gebouwbeheerder voert namelijk alle huismeesterdiensten uit: hij draagt zorg voor het onderhoud, en is de oren en ogen van de bewoners. Hij loopt rond door het gebouw en is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners als het gaat om de leefbaarheid en veiligheid van een appartementengebouw, kantoorgebouw of instelling. Op deze manier kan hij zaken aan de kaak stellen als er een probleem is en zo eventuele klachten vóór zijn. 

4K9B8082.MOV.23_23_10_02.Still001.png

Huismeesterdiensten

Young Facility levert gebouwbeheerders die het verschil maken: zij zorgen ervoor dat huurders graag wonen of werken in uw gebouw en tevreden blijven. Dit doen de beheerders door het dagelijks onderhoud en andere huismeesterdiensten voor hun rekening te nemen. Ze houden het pand netjes en voeren kleine reparaties en andere technische werkzaamheden in en om het complex uit. Ook kunnen zij snel de juiste persoon inschakelen voor werkzaamheden die buiten hun bevoegdheid liggen.

Community portal

Wat de huismeesterdiensten van Young Facility bijzonder maakt is de nadruk op klantgerichtheid en sociale cohesie. Uit de praktijk is gebleken dat een goede gebouwbeheerder helpt bij het creëren van meer tevredenheid en verbondenheid tussen de bewoners. Met het oog hierop hebben wij een community portal ontwikkeld. Via dit online mededelingenbord kunnen bewoners en de gebouwbeheerder elkaar optimaal op de hoogte houden van actuele zaken, voor maximale saamhorigheid, veiligheid en netheid.

Ervaren krachten

Young Facility werkt uitsluitend met professionele en representatieve huismeesters. Wij hebben jaren ervaring met het leveren van huismeesterdiensten en leiden iedere kracht intern op, zodat u verzekerd bent van een beheerder die zowel technisch als sociaal goed onderlegd is. In overleg met u kunnen wij precies de persoon en de diensten leveren die passen bij de gewenste uitstraling en cultuur.

Meer tevreden gezichten in uw gebouw? Maak dan een afspraak met onze huisvestingsexpert via 0172 - 74 50 85 en informeer naar de mogelijkheden.