Op zoek naar een projectcoördinator of projectleider facilitaire dienstverlening?

Als u bij een facilitair project iemand nodig heeft die zowel de planning en uitvoering als de monitoring en evaluatie verzorgt, is het inhuren van een projectcoördinator of projectleider een uitkomst. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als uw organisatie zelf niet over de capaciteit beschikt om een projectcoördinator aan te leveren, of als u te maken heeft met verzuim, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschapsverlof.

Facilitair coördinator

De projectcoördinators van Young Group kunnen het management van ieder facilitair project van a tot z uit handen nemen en u volledig ontzorgen. Zij hebben kennis en ervaring van alle processen die bij facilitaire dienstverlening komen kijken en inzicht in de zaken die deze processen kunnen beïnvloeden. De projectcoördinator is een spin in het web die een heldere visie heeft over de te verlenen diensten en de samenwerking met het team aan dienstverleners. Ook bewaakt de coördinator de deadlines, prestaties en evaluaties en is hij of zij verantwoordelijk voor zaken als inkoop en infrastructuur.

Beheer en onderhoud

Voor een optimale zorg over uw wooncomplex, kantoor, school of ander gebouw is een projectleider beheer en onderhoud onontbeerlijk. Als uw organisatie (al dan niet tijdelijk) niet over de capaciteit beschikt om deze functie te vervullen, kan Young Group u voorzien in een projectleider beheer en onderhoud. Deze manager zorgt ervoor dat uw gebouw altijd in goede staat is, en leidt de dagelijkse dienstverlening in goede banen. Door de visie en het beleid van uw bedrijf in kaart te brengen, kan de projectleider beheer en onderhoud bovendien een meerjarige onderhoudsstrategie opstellen. Zo weet u waar u aan toe bent op gebied van projecten en kosten, zowel op de korte als de lange termijn.

Bent u benieuwd wat onze projectcoördinators en projectleiders voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze facilitair expert via 0172 - 74 50 85