Over Young Group

Conciërgediensten

Conciërges zijn het eerste aanspreekpunt wat betreft de leeromgeving en veiligheid van het schoolgebouw, en daarmee het visitekaartje van uw onderwijsinstelling. Naast het nodige onderhoud van het gebouw, zijn zij verantwoordelijk voor het toezicht over het gebouw. Behalve dat zijn zij een bekend gezicht voor docenten en leerlingen van de school. Een goede conciërge is dan ook zeldzaam.

School Facility levert conciërges die het verschil maken. Wij zorgen ervoor dat de leerkrachten en leerlingen van een prettige leeromgeving genieten en kunnen blijven genieten. Dat wordt onder andere bereikt door goede zorg voor het onderhoud van het schoolgebouw en door de oren en ogen te zijn van de betrokkenen in het gebouw.

Hoge eisen en het buddysysteem bij onze conciërgediensten

Onze conciërges worden binnen Young Group opgeleid. Hier ontwikkelen zij onder andere hun sociale en technische vaardigheden. Wij stellen hoge eisen aan onze conciërges. Zo wordt er naast sociale en technische vaardigheden de focus gelegd op pedagogie en het behalen van verschillende certificaten, zoals de BHV. Zo bent u verzekerd van een representatieve conciërge die uw onderwijsinstelling van kwalitatief hoogstaande ondersteuning voorziet.

De conciërges van School Facility worden vanuit het facilitair management aangestuurd. Hierdoor kunnen de conciërges sparren met verschillende contactpersonen binnen School Facility over hoe zij hun werkzaamheden nog verder kunnen optimaliseren. Daarnaast werken wij met een buddysysteem. Dit houdt in dat een collega conciërge op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van uw school. Zo kunnen wij bij eventuele afwezigheid van de conciërge de buddy inzetten, zodat u hier verder geen hinder van ondervindt en alles door kan gaan zoals normaal.

Bent u (tijdelijk) op zoek naar een conciërge voor uw school? Wij helpen je graag. Na een kennismaking en screening selecteren we de juiste match voor uw onderwijsinstelling. Meer weten? Neem dan contact op via 0172-745085 of stuur een mailtje naar info@younggroup.nl.