Groene Hart TopMavo

Verhuizing van het Groene Hart TopMavo

Projectmanagement bij de inkoop, inrichting, inhuizing, verhuizing en nazorg voor het nieuwbouwpand van het Groene Hart Topmavo in Alphen aan den Rijn.


De opdracht
School Facility had de coördinatie op de inrichting en verhuizing van de nieuwbouwlocatie van Topmavo, in Alphen aan den Rijn. Nadat het gebouw door de aannemer is opgeleverd, heeft SF in een aantal weken tijd de school volledig ingericht in samenwerking met de school en alle betrokken partijen. Het gaat dan om lab-, school- en kantoormeubilair, maar ook bewegwijzering, verduistering, audiovisuele middelen, folies, enzovoorts. Kortom, alles wat de school nodig heeft om les te kunnen geven. Wij als School Facility zorgen dat dit tevens in lijn is met het idee van de architect en dat de veiligheid en brandveiligheid van het gebouw geborgd wordt.

Werkzaamheden

  • Procesbegeleider bij inkooptrajecten van lab-inrichting, school- en kantoormeubilair, bewegwijzering en overig inventaris
  • Opstellen verhuisplan, inclusief planningen en draaiboeken
  • Coördinatie op inhuizing van de inrichting
  • Coördinatie op de verhuizing
  • Projectbudget bewaking
  • Opstellen van schoonmaakcalculaties voor de nieuwbouw


Resultaat
In de kerstvakantie is de Topmavo verhuisd van hun oude pand naar de nieuwbouw en direct na de kerstvakantie kon de Topmavo van start met de lessen. Een mooi resultaat!

Toegevoegde waarde School Facility
'School Facility heeft twee processen begeleid: de inrichting van de nieuwbouw en de verhuizing. In beide gevallen zijn wij professioneel en accuraat ondersteund. Zijn er allerlei zaken geregeld voor ons waar we op konden vertrouwen, hebben we vele keren soms in een extreem hoog tempo beslissingen moeten nemen en konden we altijd vertrouwen op het werk en de ondersteuning van School Facility. Mede dankzij hun inspanningen mogen we trots zijn op ons prachtige gebouw waar leerlingen en collega's met plezier naar toe gaan.'

Paul Kapteyn, locatieleider Topmavo.

Contact
Benieuwd wat School Facility voor uw onderwijsinstelling kan betekenen  of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Klik dan hier Wij komen graag bij u langs op locatie.

E-book
Recentelijk hebben wij een e-book uitgegeven met meer informatie over de het belang van een gedegen en duurzaam MJOP en om een toekomstgericht schoolgebouw te realiseren. Benieuwd naar wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Het e-book kunt u hier downloaden.