Sakura Finetek Europe

Sakura Finetek Europe

Vergroting van het hospitality gevoel middels receptiedienstverlening bij de vestiging van Sakura FineTek Europe in Nederland.

Sakura Finetek is van origine een Japanse organisatie en heeft verschillende locaties in Europa. Sakura ontwikkelt instrumenten ten behoeve van kankeronderzoek. Het doel is pathologieprofessionals in staat te stellen nauwkeurige en snelle diagnoses te leveren om voor elke patiënt het behandelsucces te kunnen optimaliseren.

De opdracht

Op de locatie in Nederland in Alphen aan den Rijn voorziet Young Facility Sakura sinds 2016 van receptiedienstverlening.

Werkzaamheden 

  • Gastvrijontvangst van medewerkers, leveranciers en bezoekers;
  • Boeken van taxi’s, hotel, vluchten gezien het internationale karakter;
  • Afhandeling van inkomende en uitgaande post alsmede het interne telefoonverkeer;
  • Reserveren van vergaderruimte en conference call aanvragen
  • Het doen van bestellingen (kantoorartikelen en catering);
  • Binnengekomen meldingen (FMIS) oppakken en/of doorzetten naar juiste partij;
  • Contact met schoonmaak en handyman voor een representatieve omgeving;
  • Young Facility voorziet, indien nodig, in de inzet van vaste ingewerkte buddy’s.

Het resultaat

Ontzorging op het gebied van o.a. planning zodat Sakura te allen tijde voorzien is van receptiebezetting. De receptionisten worden getraind op gebieden zoals hospitality en digitale systemen. In geval van bijvoorbeeld ziekte en verlof is directe vervanging door vaste ingewerkte buddy’s alsmede extra inzet bij piekmomenten, zodat Sakura Finetek compleet wordt ontzorgd.


De toegevoegde waarde van Young Facility

Young Facility staat garant voor hospitality. De medewerkers krijgen hospitality trainingen op het gebied van gastvrij ontvangst, waardoor onze partners verzekerd zijn van representatieve en gastvrije bezetting bij de receptie. De receptionisten van Young Facility zetten de bezoeker, medewerker en leveranciers centraal. In geval van ziekte of verlof biedt Young Facility vaste ingewerkte buddy’s waardoor partners altijd uitkunnen gaan van professionele bezetting van de receptie.


‘Young Facility is voor Sakura een zeer betrouwbare partij, zij garanderen continuïteit en kwaliteit hetgeen voor ons van grote waarde is.’  Manita Vermeulen, Manager Facilities EMEAI, Sakura Finetek Europe.


Contact

Bent u benieuwd naar hoe Young Facility invullen geeft aan hospitality middels de inzet van haar receptiedienstverlening. Klik dan hier. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie.