Huismeesterdiensten

Huismeesterdienstverlening bij ScaleHub

Young Group ondersteunt ScaleHub middels de inzet van huismeesterdiensten op de zeven kantoorlocaties in Amsterdam en Utrecht.

ScaleHub biedt flexibele kantoorruimten voor de scale-up community. Zij helpen ondernemers hun bedrijf te laten groeien door (kwaliteitsvolle) kantoorruimte te faciliteren. ScaleHub heeft zeven locaties gevestigd in Amsterdam en Utrecht.

Opdracht

Sinds 2019 ondersteunt Young Group ScaleHub middels het inzetten van onze huismeesterdienstverlening ten behoeve van de verschillende locaties van Scalehub in Amsterdam; Amstel, Arena, Amstel Businesspark, Overschiestraat, Sloterdijk, Coengebouw en Utrecht. Hierbij staat continuïteit en kwaliteit met vaste gezichten centraal.

Werkzaamheden
- Verantwoordelijk voor de pijlers ‘heel’ en ‘schoon’ (met speciale aandacht voor overlegruimten en keukens);
- Het uitvoeren van schoonmaakcontroles;
- Het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden;
- Het signaleren, doorzetten en oppakken van meldingen;
- Het benaderen van gebruikers met betrekking tot constateringen;
- Het voorzien van dagrapportage.


"Dankzij Young Group heeft ScaleHub Offices kunnen opschalen van twee naar zeven locaties. Het team van YG is professioneel, heeft verstand van zaken en denkt heel goed mee" - Thom van Wijk, CEO ScaleHub. 

Resultaat
In Young Facility vindt ScaleHub een partner die ondersteunt in het garant staan voor de aangeboden kwaliteit van de (kantoor)ruimtes. Wij bieden met onze huismeesterdienstverlening vaste gezichten zowel in de dagelijks inzet als tijdens vervanging en in de aansturing. Met Young Facility is ScaleHub zeker van een partner die meebeweegt met de ontwikkelingen die zowel ScaleHub zelf als haar klanten doormaakt.