Huismeesterdienstverlening bij HOC

Huismeesterdienstverlening bij HOC

Young Facility verzorgt sinds 2019 de huismeesterdienstverlening bij HOC, Holland Office Center, in Hoofddorp. Het HOC bevat vijf met elkaar verbonden gebouwen die een campus vormen voor meerdere huurders.

De opdracht

Young Facility ondersteunt het HOC met de dagelijkse inzet van een huismeester in de ochtenduren, om een breed scala aan facilitaire taken uit te voeren.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van de huismeester omvatten onder andere het verhelpen van storingen, het bieden van service aan huurders, het handhaven van veiligheidsnormen en diverse andere taken. Een cruciale rol van de huismeester is om continu beschikbaar te zijn voor huurders en om proactief veiligheidsrisico’s te identificeren en aan te pakken. Daarnaast is de huismeester verantwoordelijk voor de opening en sluiting van het pand.

Resultaat

Dankzij de toegewijde inzet van onze huismeester is het HOC dagelijks verzekerd van een consistente facilitaire dienstverlening van hoge kwaliteit. Storingen worden tijdig opgemerkt en verholpen, terwijl onze huismeester fungeert als een betrouwbaar aanspreekpunt voor huurders in geval van problemen.

  • Tijdig verhelpen van storingen door de dagelijkse ronde door de gebouwen en technische ruimten
  • Installaties controleren op werkzaamheden
  • Het tijdig vervangen van lampen
  • Schoonhouden van de gezamenlijke buiten omgeving
  • Het beheren van sleutels
  • Onveilige situaties signaleren en melden
  • Dagelijkse open-sluit rondes om de veiligheid te waarborgen

YoungFacility_byLisaMuller-88 (1).jpg Huismeester Fred buiten bij HOC.jpg
De huismeester aan het werk

De toegevoegde waarde van Young Facility

Young Facility investeert aanzienlijk in de ontwikkeling van onze huismeesters, zowel op technisch als persoonlijk gebied. Hierdoor kunnen wij huismeesters leveren die perfect aansluiten bij de behoeften en bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers profiteren van korte communicatielijnen dankzij onze vaste aanspreekpunten en kunnen rekenen op ondersteuning en expertise van onze Servicedesk, die dagelijks beschikbaar is van 09:00 tot 18:00.

Contact

Bent u op zoek naar een professionele huismeester voor uw kantoorgebouw of wilt u meer informatie over onze huismeesterdiensten? Neem dan contact met ons op via 0172-745 085, info@younggroup.nl of via onderstaande knop. We staan klaar om u van dienst te zijn.

YF - contact.png