TU Delft

De verhuizing bij de TU Delft

Projectmanagement bij de inrichting, inhuizing, verhuizing en nazorg ingebruikname bij de Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW).


Opdracht
Het verhuizen van vier universiteitsgebouwen naar één nieuwe locatie in Delft. School Facility is verantwoordelijk voor de projectmanagement verhuizing en inrichting. School Facility heeft gedurende een aantal jaar de projectbegeleiding verzorgd voor de lab-inrichting, algemene inrichting, verhuizing van circa 800 onderzoeksopstellingen en de nazorg bij ingebruikname. Verantwoordelijk voor de inrichting, inhuizing, verhuizing en nazorg ingebruikname van de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW). De onderzoekers zijn vanuit vier oude universiteitsgebouwen naar het nieuwe, trillingsarme, stofarme en temperatuur stabiele onderwijs- en onderzoekgebouw aan de Van Der Maasweg in Delft verhuisd.

Werkzaamheden

  • Projectplan verhuizing inclusief draaiboeken
  • Coördinatie verhuizing specials (opstellingen en apparatuur)
  • Coördinatie ADR verhuizing
  • Coördinatie lab-inrichting en kantoorinrichting


Resultaat

  • Succesvolle projectbegeleiding bij het verbouwen en verhuizen van onderwijsruimtes, kantoren en laboratoria van ruim 30.000 m²
  • Bewerkstelligen hoogstaande onderzoeksfaciliteit waar onderwijs en onderzoek samenkomen
  • Integrale ontzorging tijdens de verhuizing van een internationale onderzoeksomgeving

Toegevoegde waarde School Facility
School Facility heeft naast de TU Delft vergelijkbare projecten begeleid bij de Universiteit Leiden en het Erasmus MC in Rotterdam. School Facility heeft ruime ervaring met het projectmanagement bij verhuizingen binnen het onderwijs en onderzoeksfaciliteiten, en met de gevoeligheid van deze materialen bij verplaatsing

Contact
Benieuwd wat School Facility voor uw onderwijsinstelling kan betekenen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Klik dan hier Wij komen graag bij u langs op locatie.

E-book
Recentelijk hebben wij een e-book uitgegeven met meer informatie over de het belang van een gedegen en duurzaam MJOP en om een toekomstgericht schoolgebouw te realiseren. Benieuwd naar wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Het e-book kunt u hier downloaden.

Beelden: Ector Hoogstad Architecten.