Thuiswerken

Van mantelpak naar joggingsbroek

Ben jij benieuwd hoe onze recruiter vanuit huis werkt en wat haar tip voor thuiswerken is? Of ben jij op zoek naar een nieuwe job? Lees dan snel verder!

Nee, die joggingbroek ligt bij mij nog in de kast en mantelpakjes heb ik niet. Maar mijn colbertje heb ik wel geruild voor een lekker comfy vest wat ik op een ‘normale’ werkdag niet zou dragen en mijn haar en make-up krijgen ook wat minder aandacht. Maar wat is nu ‘normaal’? Werken gaat voor de meesten in ieder geval anders.

Ik mag van geluk spreken. Ik kan en mag mijn werk nog doen en de werkzaamheden zijn nog ongeveer hetzelfde, alleen de locatie is anders; mijn huis. Helaas zijn er ook mensen die nu géén job meer hebben! Voor hen kan ik zeggen; neem eens een kijkje op onze werken bij website. Wellicht staat hier een vacature die jou op het lijf geschreven is, ik wacht op jouw reactie!

En nog een tip voor iedereen die thuiswerkt: #buyflowersnottoiletpaper dan helpen we daar de mensen aan het werk te houden en je kunt er nu heel de dag van genieten, zoals je achter mij op de foto ziet.

Geschreven door Kim (recruiter bij Young Group)