Toolkit 1,5m onderwijs

De toolkit voor het 1,5m onderwijs

Het opstarten vraagt om een gedegen aanpak om een veilige en prettige leeromgeving te borgen in tijden van Covid-19. School Facility heeft praktische tips en een toolkit ontwikkeld voor schoolleiding en beheerders.

De scholen zullen de komende periode gefaseerd opstarten met fysiek onderwijs. De gebouwen zijn in veel gevallen een maand gesloten geweest of zeer beperkt gebruikt.

Bij het opstarten van het onderwijs in de nieuwe realiteit is het belangrijk om een aantal zaken goed tegen het licht te houden zoals de instellingen van het klimaatsysteem, het schoonmaakprogramma, de looproutes en een normering voor het aantal medewerkers in de personeelskamer of leerlingen in de aula. Op al deze praktische vragen geeft School Facility op basis van een (online) intake antwoord en levert binnen 3 werkdagen een maatwerk protocol aan voor uw school.

Naast het protocol is het ook belangrijk om een aantal praktische zaken te regelen zoals een spatscherm bij de contactpunten, handgel, aanvullende beschermingsmiddelen voor de BHV’ers, signing, stickers en een instructie voor leveranciers. Dat alles wordt geleverd in de toolkit “1,5 meter onderwijs” en binnen enkele werkdagen op locatie bezorgd. De toolkit bevat alles wat een beheerder nodig heeft om de voorbereidingen te treffen voor de geldende maatregelen. Zodat u, ook nu, op een veilige en gecontroleerde wijze onderwijs kunt garanderen.

Meer informatie gewenst? De adviseurs van School Facility staan klaar voor al uw vragen op 0172 - 745085