Stichting Carmelcollege

Onderwijs ondersteunend personeel bij Stichting Carmelcollege

Inhuur Onderwijs Ondersteunend Personeel bij Stichting Carmelcollege. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.

Scholen onder het Stichting Carmelcollege verzorgen praktijkonderwijs, VMBO, MAVO, HAVO, VWO en gymnasium. In totaal worden ruim 38.000 leerlingen in hun leerproces begeleid door meer dan 4.300 medewerkers. De scholen beschikken over een grote mate van autonomie en zelfstandigheid, maar vormen samen een solidair verbond van kennis en ervaring op het gebied van voortgezet onderwijs.

Opdracht
Stichting Carmelcollege heeft sinds 2017 een samenwerkingsovereenkomst met School Facility voor de flexibele inzet van Onderwijs Ondersteunend Personeel tot en met schaal 9. School Facility ontzorgt Stichting Carmelcollege en de bijbehorende ruim 50 schoollocaties door de bemiddeling en tewerkstelling van het onderwijsondersteunend personeel op haar te nemen.

Werkzaamheden

  • Meedenken/adviseren over huidige en toekomstige bezetting
  • Informeren met betrekking tot marktbewegingen binnen het onderwijs
  • Werving en selectie van het OOP
  • Administratieve en financiële afhandeling met betrekking tot het OOP


Resultaat
Ontzorging op het gebied van de werving en selectie en administratieve en financiële afhandeling van het OOP.

Toegevoegde waarde
De specialistische positie van School Facility leidt tot een brede kandidaten pool met kandidaten die ervaring hebben in het onderwijs. Naast het voorzien van OOP, adviseert School Facility onderwijsinstellingen in facilitaire vraagstukken. 

Contact
Benieuwd wat School Facility voor uw onderwijsinstelling kan betekenen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Klik dan hier Wij komen graag bij u langs op locatie.

E-book
Recentelijk hebben wij een e-book uitgegeven met vijf concrete tips die de kans vergroten op een succesvol team en gemotiveerde medewerkers. Benieuwd naar deze tips? Het e-book kunt u hier downloaden.