Ashram College

Facilitair advies bij het Ashram College

School Facility voorziet sinds 2008 het management van het Ashram College van facilitair advies en verzorgt de coördinatie van de operationele dienstverlening.


Opdracht
Sinds 2008 is vanuit het Ashram College behoefte aan extra inzet van Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP) op flexibele basis en facilitair advies op verschillende facilitaire fronten. 

Werkzaamheden

  • De facilitair adviseurs ondersteunen het Ashram College op afstand op een breed scala aan thema’s.
    Het management van het Ashram College kan gebruik maken van de adviezen op momenten dat het gewenst is.
  • School Facility levert facilitaire professionals voor o.a. de schoolkantine- , conciërge- , beveiliging- , AV-techniek-, verhuur en onderhoudswerkzaamheden. De professionals worden ingezet op zowel de reguliere uren als in de weekenden en op avonden.

Resultaat

  • Kostenbesparing t.o.v. van vaste formatieplaatsen.
  • Doordat de inzet van facilitaire professionals is ondergebracht bij School Facility, stelt dit het Ashram College in staat om zich te focussen op de core business.


Toegevoegde waarde School Facility

Wim Christe, manager bedrijfsvoering op het Ashram College, vertelt over de samenwerking met School Facility het volgende: 

“De samenwerking met School Facility bestaat al weer enige jaren en verloopt prima. Het jonge bedrijf heeft een goede en prettige dienstverlening. Op vragen vanuit de organisatie wordt snel en adequaat gereageerd. Daarnaast denkt het bedrijf mee en heeft een proactieve instelling. Op momenten dat er onvoorziene situaties ontstaan is de bereidheid groot om op korte termijn met oplossingen te komen en personeel in te zetten. Dit ontzorgt het Ashram College en geeft ons (meer) ruimte om ons bezig te houden met het onderwijs”.

Contact
Benieuwd wat School Facility voor uw onderwijsinstelling kan betekenen  of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Klik dan hier Wij komen graag bij u langs op locatie.

E-book
Recentelijk hebben wij een e-book uitgegeven met vijf concrete tips die de kans vergroten op een succesvol team en gemotiveerde medewerkers. Benieuwd naar deze tips? Het e-book kunt u hier downloaden.